fb

Cinci caracteristici a omului nou

Pentru a deveni un om nou trebuie să ții cont de cinci condiții obligatorii. Fiecare dintre ele caracterizează o personalitate puternică și indepedentă.

1. Prima condiție – o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Implică abilitatea unui om de a-și utiliza corpul și mintea pentru atingerea obiectivelor sale. Este o modalitate de crede că mintea și corpul – nu ești tu, ci o parte din tine și deții un control total asupra lor.

2. A doua condiție – capacitatea de a te adapta în societate. Trebuie să fii capabil să-ți îndeplinești propriile nevoi. Nu poți ajuta pe nimeni, dacă nu acumulezi tu experiența de care ai nevoie. Este necesar să fie creativ în rezolvarea problemelor, precum și preserverent în depășirea dificultăților. Omul care dă dovadă de o astfel de capacitate, poate să-și pună în aplicare scopurile urmărite.

3. A treia condiție – o viață bogată emoțional. Noul om are o gamă completă de emoții. Atunci când este necesar, exprimă furie, tristețe sau bucurie. Emoțiile nu trebuie suprimate sau controlate, ele sunt un instrument necesar vieții. Când emoțiile tale sunt expuse într-un mod natural și sănătos ești într-un ritm cu universul.

4. A patra condiție – recunoașterea priorităților morale. Conștiința – dorința interioară de a atinge adevărul și perfecțiunea, bazată pe recunoașterea propriei divinități.

5. A cincea condiție – descoperirea divinității. Divinitatea în viața de zi cu zi nu are nimic de-a face cu abilitatea supranaturală de a vedea și auzi ceea ce nu este disponibil pentru noi oamenii.
Spiritul este o informație. Comunicarea cu  EL se realizează prin vibrații energetice. Atunci când undele creierului nostru au acces la vibrațiile energetice ale Duhului, simțim ceea ce numim noi –  inspirație.
Din moment ce toate elementele universului sunt pline de energie spirituală, tot ce ne înconjoară este divin.