Chiar dacă el te iubește la nebunie, există un „DAR” – asta poate schimba totul într-o relație

Nu contează că vezi în ochii lui toată lumea sau îi simți frumusețea sufletului său. Dacă el nu se iubește, iubirea ta nu-l va schimba. Acesta este adevărul dur. Poate sună amuzant faptul că un bărbat trebuie să se iubească pe sine însuși, dar acest lucru foarte mult influențează o relație.

Uneori bărbatul nu înțelege de ce femeia de alături îl iubește. Iar atunci când un bărbat nu se iubește pe el însuși se observă acest lucru în opiniile și soluțiile lui. Nu încearcă să trăiască la maxim, îi este frică.

Singura persoană care ne poate învăța să ne iubim suntem noi înșine. Nu contează cât de răbdătoare este dragostea ta față de el, cât de dulce îți este sărutul sau cât de minunată ești tu – nimeni nu va putea schimba acest lucru, decât bărbatul care se consideră nedemn.

Nu contează că-i explici de ce el este atât de important pentru tine. Probabil consideră că nu merită iubirea ta. Fiind în această stare, el nu își va căuta femeia care îl va ajuta evolueze, dar pe cea care îl va distruge. Lui îi va fi confortabil astfel.

El se va iubi atât cât se acceptă, fără să ceară prea multe, fără să-și dezvolte potențialul. Da, e groaznic. Distruge inima femeii care vede în el mult mai mult și îi dorește doar binele. Dar el nu vrea.

Uneori crezi că dacă te vei dărui mai mult, în cele din urmă va înțelege de ce ce-l iubești și te va crede. Chiar dacă asta se va întâmpla nu o va face, pentru că așa se simte. Pur și simplu va fi influențat de sentimentale tale.

Cât de mult l-ai iubi, niciodată nu-l vei învăța să se iubească. Îl poți lăsa doar să se găsească la propria persoană, fără ca să-i întorci spatele. Să continui să-l iubești, sperând că într-o zi se va vedea așa cum îl vezi tu.

În această stare el nu te poate iubi – femeia care îi poate schimba viața așa cum mulți alți bărbați și-o doresc. Îți poate spune să-l părăsești și să găsești pe cineva mai bun, neînțelegînd că spunându-ți aceste cuvinte încă o dată dovedește că este demn de tine.

Până nu va înțelege acest lucru și nu va învăța să se iubească pe sine însuși, nu va putea să-ți ofere ceea ce dorești de la relație. Din păcate, sarcina ta este să-l lași să depășească această stare de unul singur și să speri că va înțelege că pentru a fi iubit, nu trebuie să fie perfect.

Sursa :