Celui, căruia i-ai oferit totul, dar nu ai primit nimic în schimb

Orice relație este o nouă etapă de dezvoltare. Dar nu este nimic mai rău decât să vezi și să simți că persoana pe care o iubești cel mai mult încetează să te mai iubească. Te simți de parcă cineva te sfâșie de viu.

Simți că nu poți controla nimic din ceea ce ai încercat să faci ca totul să fie bine, doar că nu a fost suficient. Ești cea mai pregătită persoană pentru el, ești gata să-l iubești chiar mai mult decât te-ar iubi el, dar nu primești același răspuns. Și doare!

Doare atât de tare! Simți că ai pierdut persoana pe care ai crezut că te poți baza. Ai crezut că-l cunoști foarte bine, dar și că el te cunoaște. Tot ce ai vrut a fost ca el să te iubească la fel de mult cum îl iubești și tu. Indiferent ce ai făcut, chiar dacă totul a fost bine și frumos, s-a terminat cu un eșec.

Întrerupe această relație toxică! Scapă de greutatea moartă pe care trebuie să o porți cu tine. Chiar dacă nu-i ești indiferentă, gradul lui de iubire și grija lui față de tine nu se compară nici pe aproape cu sentimentele tale. Ți-a spus că te iubește din toată inima, dar acțiunile sale erau total lipsite de iubire. El doar s-a folosit de dragostea, pasiunea, grija ta.

Ți-a fost aproape în momentele de fericire, dar departe atunci când te-ai îmbolnăvit sau te-ai simțit mai tristă. A spus că era nesigur… Oare de acest gen de partener crezi că ai nevoie? Oare cu el crezi că ai putea trăi o viață întreagă?

Ce se va întâmpla atunci când asupra voastră se va abate o nenorocire? Sau când te vei afla într-un necaz? Sau atunci când vei avea nevoie să vorbești cu cineva? Te va lăsa să te dizolvi în suferința ta. Te va lăsa să te ocupi singură de toate.

Nu este potrivit să te ții de cineva care nu te iubește așa cum iubești tu. Nu este ok să te dedici unei relații false și unei persoane indiferente, care te tratează cu indiferență și lipsă de respect. Nu este bine să lași pe cineva să te facă să suferi. El este doar o persoană egoistă, indiferentă, rece. Luptele din viața ta mereu vor fi despre el, cu el, pentru el. Chiar ai nevoie de toată această durere și suferință?

Orice relație este o nouă sursă de cunoștințe. Dar o asemenea relație este o sursă sigură de indiferență, lipsă de iubire, lipsă de respect… Dacă vei continua relația cu el, nimic nu se va schimba. Indiferența ucide! Lipsa de iubire ucide! Răzbunare? Nu merită!

Concentrează-te asupra durerii tale. Răzbunarea ta va fi să-l părăsești. Va regreta că te-a pierdut, îi va fi dor de tine, de iubirea ta sinceră, dar va fi prea târziu. Iar tu trăiește viața așa cum vrei tu și, într-o bună zi, iubirea va bate la ușa ta. Fii sigură de asta!