Celor cărora le-ai oferi totul, dar nu ai primit nimic în schimb

Nu este nimic mai rău și neplăcut decât să vezi că persoana pe care o iubești încetează să te mai iubească. Te simți distrus și ai senzația că cineva ți-a smuls inima și o sfâșie în bucăți.

Ți-e frică și ești neputincios. Simți că nu poți controla nimic, că absolut tot ce ai făcut până acum pentru a primi iubire nu a fost suficient. Iubești mai mult decât orice, dar nu primești aceeași iubire în schimb. Simți că pierzi persoana de lângă tine.

Tot ce ți-ai dorit a fost ca ea să rămână și să te iubească așa cum iubești și tu, dar nu ți-a reușit. Indiferent de ce faci, nu îți reușește.

Încheie această relație toxică.

Aruncă această greutate de pe umerii tăi. Scoate această durere din inima ta. Chiar dacă încă mai iubești, nu păstra speranța pentru ceva ce nu va mai fi. Acțiunile sale sunt lipsite de iubire mare, sinceră, puternică. Simți că se folosește de dragostea ta, de sinceritatea ta, de sprijinul tău. Doar se folosește.

Nu este nimic romantic și frumos să rămâi într-o relație falsă, într-o relație pustie. Nu te lega de cineva care nu te iubește. Nu e nimic romantic să te dedici cuiva care nu-ți apreciază iubirea, sentimentele, trăirile, visele, sinceritatea.

Nu e nimic romantic să suferi, să plângi, să te doară. E doar un act de egoism din partea cuiva care nu îi prea pasă.

Orice relație aduce cu ea noi experiențe. Lasă această relație să fie o nouă experiență în calea vieții tale, o nouă treaptă de dezvoltare. Toate luptele prin care treci acum vor rămâne în această relație dacă o vei continua. Oare chiar crezi că ai nevoie de toată această durere și suferință?

Pleacă! Va fi greu, dureros, neplăcut. Dar nu vei obține nimic dacă rămâi, doar vei continua să suferi. Va fi ca o otravă care îți va otrăvi sufletul. Nici nu te răzbuna, pentru că răzbunarea tot este o otravă.

Va regreta că te-a pierdut și va fi deja prea târziu. Va înțelege că nu va mai întâlni pe cineva la fel de sincer, grijuliu, iubitor și devotat. Trăiește viața și toate se vor aranja.

Sursa :