Cele trei greșeli care fac o femeie neatractivă

Multe femei investesc în frumusețea lor cu timp și bani. Ele vor să fie atractive, dar exteriorul lor place doar prietenelor, pe când bărbații nici nu-l remarcă. De ce așa? Am analizat comportamentul acestor femei și am găsit trei greșeli de bază.

Se pare că pentru ele importantă este opinia prietenelor și a revistelor de modă, respectiv pun în prim plan o analiză feminină, fără să țină cont de aprecierea bărbaților. Iar asta nu e corect. Sunt două tipuri de comportament total diferit.

1. Femeia pune accent pe detalii, bărbatul privește lucrurile în ansamblu. 

Să începem cu începutul. După cum știm, bărbatul este un vânător. De asta viziunea lui funcționează diferit. El privește lucrurile ca un tot întreg. Ceea ce el apreciază de la început este aspectul. Anume corpul, părul, lungimea picioarelor și formele – asta e ceea ce-l atrage din primele clipe. Aspectul – nu detaliile. Nici un fel de unghii cu desene anumite, pentru care o femeie oferă câteva ore ca să le facă, nu vor crește numărul de bărbați în jurul ei. Femeile însă privesc detaliile drept un lucru foarte important. Ele se laudă cu o nouă eșarfă, o nouă culoare a rujului sau o nouă ojă pentru unghii. Paradoxul însă e că bărbații practic nici nu observă asta. Ei în primul și în primul rând remarcă silueta, cu toate elementele ei. Asta nu înseamnă că ei nu vor vedea unghiile neîngrijite. Cel mai probabil le vor vedea. Dar nu din prima.

2. Un bărbat acordă atenție la mișcare. 

Bărbații pun accept pe felul în care se mișcă o femeie, cât de grațios sau neîndemânatec o face. De asta mereu trebuie să ții cont de energia ce o emană mișcările pe care pe faci. Doamna cocoțată pe tocuri de 10 cm sau doamna îmbrăcată într-o rochie în care se simte incomod niciodată nu va fi atractivă pentru un bărbat. Chiar dacă pentru prietenele ei poate fi o adevărată prințesă.

3. Marea parte a bărbaților nu înțeleg nimic în modă. 

Ultima greșeală pe care o fac femeile e că prea mult se concentrează pe modă. Uneori trebuie ceva mai multă simplitate. Dacă azi vecina a găsit o rochie superbă, nu e neapărat să o cumperi și tu. E corect, femeile primesc satisfacție de la shopping, de la a căuta și a găsi. Bărbații însă văd lucrurile mult mai simplu. Ei nu pun mare preț pe o colecție nouă. Ei te vor naturală, feminină, așa cum ești.

Concluziile sunt simplu. Ca să placi unui bărbat și nu unei femei:

– trebuie să te apreciezi de la distanță și să nu te blochezi în detalii,

– trebuie să pui accent pe energia mișcării,

– iar multe din revistele de modă trebuie să le păstrezi doar ca amintire.

Dragi femei, fiți naturale și atunci veți fi apreciate cu adevărat. 

via: cluber.com