Cele patru cuvinte cheie, care-l vor face pe bărbatul de alături să te iubească și mai mult

Dragostea este răbdătoare, dar și complicată. Pentru a-l face pe omul de lângă tine să te iubească și mai mult, nu trebuie să te schimbi sau să citești toate cărțile de seducție.

Poți să-l ajuți să iubească și mai mult cu ajutorul unui truc simplu. Totul începe cu patru cuvinte.

Nu sunt cuvinte aruncate în vânt. Pur și simplu e important să înțelegi eficiența lor.

Deci, care sunt aceste cuvinte?

„Eu te iubesc mult?” Nu.

„Hai să facem dragoste împreună?” Nu.

„Am pregătit ceva gustos?” Nici asta.

Aceste cuvinte sunt ca o binecuvântare pentru un bărbat. Ele trec dincolo de emoția unei presiuni, dincolo de necesitatea de a iubi și a fi iubit. Astfel, bărbatul simte că vrea să răspundă emoțiilor tale, fără a fi obligat să facă asta.

Ce spui de „Eu te respect mult” sau „Mă mândresc cu tine”? Aceste cuvinte sunt aproape de sufletul bărbatului, dar totuși nu despre ele e vorba. Există ceva mai puternic.

AM ÎNCREDERE ÎN TINE. 

Iată cuvintele magice, care pot influența decisiv sentimentele unui bărbat. Atunci când spui omului de lângă tine că ai încredere în el, când îl accepți așa cum este, când îl susții și-l încurajezi, totul se poate schimba.

Tu îl susții ca un lider. Tu îi respecți sinceritatea. Tu îi oferi șansa să se manifeste, eliminând orice urmă de presiune. În același timp, îl motivezi să fie mai bun.

Gândește-te: atunci când cineva are încredere în tine, vei face tot posibilul să motivezi această încredere. Dacă cineva crede că poate avea încredere în tine, vei încerca să fii de încredere. E în natura omului – atunci când cei din jur te privesc dintr-un unghi luminos, tu luminezi. Nu vrei să-i dezamăgești.

La fel și în cazul unui bărbat. Multe femei cred că nu mai există bărbați adevărați, buni și iubitori. Nu este așa. Uneori e important doar să fii alături, să arăți prin cuvinte și fapte că susții, că iubești, că ai încredere.

Sursa :