Cele mai pline de romantism cuvinte pe care un bărbat le poate spune unei femei

De multe ori stau și mă gândesc la frumusețea cuvintelor, la frumusețea femeii, la frumusețea vieții și îmi dau seama că uneori totul este foarte simplu, doar că nu ne dăm seama de acest lucru.

Cât de puțin știm despre ceea ce transformă femeile cu adevărat. Uneori, chiar cele mai simple, cele mai banale lucruri, cum ar fi spălatul vaselor sau mersul la cumpărături bucură ochii și sufletul unei femei.

Realizez că cele mai valoroase lucruri din viața noastră stau ascunse în micile detalii, în cele mai simple lucruri de zi cu zi. Mi-am dat seama că spălatul vaselor este mai mult decât simplul spălat al vaselor. Acest lucru îi arată femeii iubite că eu susțin dorința ei de a păstra curățenia, de a păstra bucătăria curată.

Acest lucru îi spune că eu știu cât de greu îi este uneori să stea aplecată deasupra chiuvetei și că o doare spatele, iar ajutorul meu zilnic și efortul meu este un semn de grijă și respect pentru confortul și fericirea ei.

Atunci când sunt bolnav, de foarte multe ori mă simt rușinat că nu mai sunt omul puternic și mare pe care femeia mea iubită îl știe și nu îi permit să aibă grijă de mine, chiar dacă am nevoie de susținerea, grija și sprijinul ei.

Aceste sentimente contradictorii o îndepărtează de mine și îmi dau seama că greșesc. Și încerc să remediez situația, spunându-i cele mai frumoase și minunate cuvinte, exprimându-mi sentimentele prin frumoase declarații de dragoste.

Majoritatea femeilor aud cuvintele „Te iubesc” atât de des, încât pentru ele deja aceste cuvinte și-au pierdut semnificația inițială. Suntem obișnuiți să folosim aceste cuvinte pentru a potoli furia partenerului și nu întotdeauna pentru că simțim cu adevărat ceea ce spunem.

Până la urmă, ele nu sunt decât niște cuvinte.

O femeie preferă dragostea exprimată și prin fapte, nu doar prin cuvinte. Pentru a înțelege ce calități doresc femeile de la un bărbat, trebuie să înțelegem ce beneficii se așteaptă de la ei.

Dorințele unei femei evoluează și la moment o femeie are nevoie de un bărbat eficient. De aceea, în loc să ofer femeii iubite o declarație superficială de iubire atunci când greșesc, am înțeles că e mult mai bine să o ascult ce își dorește cu adevărat și să îi ofer acest lucru.

Să îi spun că o iubesc atunci când simt acest lucru, fără să fie nevoie de un motiv anume. Să o ajut la spălatul vaselor sau alte lucruri atunci când văd sau simt că are nevoie de asta.

Cuvintele frumoase întotdeauna trebuie să meargă împreună pentru ca relația să fie frumoasă, sinceră, de lungă durată. Nu trebuie să ne fie frică să spunem cuvinte frumoase, adevărate dacă asta e ceea ce simțim.

Sursa :