Cele mai înțelepte sfaturi de la bătrânica ce are în spate o căsnicie de 65 ani!

După discuțiile fără sfârșit cu prietenele mele despre relații, am decis să vorbesc despre asta și cu bunica. Ceea ce a avut de zis m-a emoționat. Ea are în spate o căsnicie de 65 de ani.

1. Niciodată să nu rămâi împreună cu omul care nu te apreciază

Care e sensul să fii cu cineva care nu-ți acordă timp și atenție? Există milioane de alți bărbați gata să te facă să te simți specială.

2. E extrem de important să asculți

Ascultă omul de lângă tine, înțelege ce vrea să-ți spună.

3. Lucrați și la distanță pentru relație

Scrie-i o scrisoare de dragoste sau un simplu mesaj când ești la serviciu. Acest lucru vă va fortifica relația.

4. Vei avea nevoie de multă răbdare

În lumea contemporană, relațiile de o noapte sunt un fenomen obișnuit. Lucru de neauzit pe timpurile buneilor noștri. Uneori chiar și într-o relație de durată tindem să cedăm tentațiilor.

5. Trebuie să vă iubiți indiferent de situație

Iubirea nu presupune mereu fluturași și flori, zâmbete și zile cu soare. Uneori în cale apar momente extrem de dificile. E important ca și în astfel de circumstanțe să rămâneți un tot întreg și să fiți alături.

6. Este esențial să formați o echipă

Relația presupune ca ambii parteneri să fie activi în păstrarea unei legături trainice în cuplu. Chiar dacă un partener va depune 110% de efort acest lucru nu va conta atât timp cât celălalt este dezinteresat.

7. Fii alături de el

Trebuie să fii de partea iubitului tău indiferent de circumstanțe. Trebuie să creezi o armonie în cuplu: atât fizică, cât și emoțională.

Partenerul tău va simți afecțiunea din partea ta, întrucât este extrem de plăcut să te simți iubit.

8. Susțineți-vă reciproc

Trebuie să crezi și să fii sigură într-un viitor comun, ca și partenerul. Trebuie să împărțiți aceleași dorințe și ambiții. Puteți începe cu un hobby comun, apoi iubirea va fi cea care va crea legătura.