fb

Cele mai frumoase filme de privit în sânul familiei

Ce poate fi mai plăcut decât timpul pe care îl petreci în sânul familiei? Serile de cinema sunt o modalitatea perfectă de a savura calm compania fiecăruia. Însă de cele mai multe ori ne confruntăm cu problema alegerii filmului.

Iată o listă de filme minunate despre dinamica dintre membrii familiei. Vizionându-le, o să vă regăsiți în pielea personajelor, o să râdeți cu poftă și o să vă emoționați până la lacrimi:

„Big Fish”/ „Peștele cel Mare” (2003)

Filmul ,,Peștele cel Mare” nu se abate de la stilul bine cunoscut al lui Tim Burton (regizor). Plin de culoare și ciudățenii grozave, va fi pe placul oricărui copil. Fantasmele însă, se combină perfect cu realitatea și moralitatea. E un film încântător care demonstrează importanța familiei în cel mai neobișnuit și convingător mod .

„Modern Times”/ „Timpuri noi” (1936)

Pentru părinții care vor să nostalgieze și să își cunoască copii cu arta trecutului, recomandăm fără ezitare filmul ,,Timpuri noi”. Charlie Chaplin intră în pielea personajului Micul Vagabond pentru ultima oară. În această peliculă vedem mai putin umor din partea geniului Charlie Chaplin, însă ne facem cunoscuți cu probleme actuale și după o sută de ani – industrializarea și dezumanizarea societății.

Seria de filme „Harry Potter” (2001-2011)

Seria filmelor despre picii vrăjitori care au crescut o dată cu noi a marcat deja câteva generații. Fanii lui Harry, Hermione si Ron se găsesc în orice țară și de orice vârstă. Aventurile de la Hogwarts o să vă amintească de copiărie și poate o sa vă convingă de existența…magiei.

„Finding Neverland”/ ,,În căutarea tărâmului de nicăieri” (2004)

Acest film combină istoricul cu fantasticul, drama și comedia. Johnny Depp interpretează rolul scriitorului J. M. Barrie și relația acestuia cu familia care a inspirat povestea ,,Peter Pan”. E o peliculă ce o oferă o atmosferă unică care rămâne cu tine încă mult timp.

„Mrs. Doubtfire”/ „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit” (1993)

După cum indică și titlul, vă așteaptă o comedie trăsnită! Adoratul Robin Williams a oferit o prestație unică și memorabilă. Chiar dacă ideea filmului nu este originală, scenariul și executarea întrec toate așteptările. Nu treceți cu vederea această comedie fenomenală cu umor de calitate și un sfârșit emoțional.

„Hachi: A Dog’s Tale”/ „Hachiko: povestea unui câine” (2009)

Povestea inspirată din viața reală urmărește relația deosebită dintre profesorul universitar Parker Wilson și câinele pe care îl adoptează. Chiar dacă promite șiroaie de lacrimi și un sentiment profund de tristețe, filmul te provoacă să îți reevaluezi principiile și valorile. În urma vizionării acestei drame la sigur îți vei îmbrățișa fiecare membru al familiei.

Alexandrina