Cele mai frumoase cuvinte nu sunt declarațiile siropoase și nici mesajele de pe Facebook, dar atunci când el la bătrânețe te va lua de mână și-ți va spune: ,,noi am reușim. Am îmbătrânit împreună, frumoaso.”

Nu un ,,ești o gagică frumoasă” și nici un ,,ai niște sâni fenomenali” te atrage, nu-i așa? Nu ochii lui poftind a corpul tău și nici mâinile care abia așteaptă să te atingă te fac să te simți bine, nu-i așa? Pentru că dacă ar fi așa, degeaba spui că vrei un bărbat corect. Mai corecți decât niște fustangii nu vei avea. În schimb, dacă știi să apreciezi, să dai valoare unor cuvinte sincere și unor fapte care le urmează, cel mai probabil vei avea bărbatul potrivit alături. Iar el îți  va spune într-o zi cele mai frumoase cuvinte.

Se găsesc fete pe care le agață băiețași pe Facebook și apoi tot ele se plâng cât de crudă a fost soarta cu ele. Se găsesc fete care se lasă cucerite cu două cuvinte și un pahar de șampani și apoi tot ele îi critică pe cei care ,,le-au cucerit”. Cică le-a distrus viața, nemernicul. Se găsesc fete care cred că fiecare cuvânt de-al lui e unic, că dacă-i face declarații siropoase atunci o iubește enorm. Apoi tot aceste fete fac altfel de declarații, furioase că cineva a profitat de ele. Păi bine, nu că se găsește și argument pentru faptele băiețașilor, dar aceste fete care consideră dragostea un simplu joc de cuvinte nu fac decât să-și merite soarta.

Dar se găsesc și fete, înțelepte și conștiente de ce vor și pe cine vor alături, care prețuiesc bărbați la fel de bine determinați și stabili emoționali. Ele vor ști că sunt vorbe spuse în vânt și sunt vorbe spuse din inimă. Ele vor înțelege că expresii siropoase găsești la tot pasul, cum găsești pe cei care le spun, iar cuvintele sincere și adevărate le spui după ce reușești să-ți trăiești povestea: o poveste la doi. De asta e important să știi ca femeie pe cine vrei alături. E important să știi să prețuiești și să poți să lași deoparte ceea ce nu contează. E important să spui, dacă simți și să asculți, dacăe sincer.

Cele mai frumoase cuvinte nu sunt declarațiile siropoase și nici mesajele de pe Facebook, dar atunci când el la bătrânețe te va lua de mână și-ți va spune zâmbind: ,,noi am reușim. Am îmbătrânit împreună, frumoaso.” – citat cu autor anonim

Foto: gerryfoto.de