Cele mai excitante cuvinte pe care un bărbat le poate spune unei femei

„Te iubesc”, „Eşti cea mai frumoasă”, „Ce mai face mama ta?” sunt cuvinte care sună foarte plăcut şi pe care multe femei ar fi bucuroase să le audă de la partenerul lor. Femeilor le place când de ele au grijă bărbaţii iubiţi. Dar nici un cuvânt din cele spuse mai sus nu garantează că inima femeii se va topi îndată şi ea se va arunca în îmbrăţişări. 

Există câteva cuvinte care trezesc dorinţă în bărbaţi şi femei deopotrivă. „Lasă-mă pe mine!” Sau cu alte cuvinte, ar suna aşa: „Lasă-mă să iau asupra mea această misiune neplăcută, deoarece aceasta este cea mai bună metodă de a-mi demonstra sprijinul masculin ca semn de respect pentru feminitatea ta cu care îmi luminezi viaţa. Aşa că îţi arăt grija faţă de tine, lăsându-te să stai sub pătura ta caldă în acest moment fericit, iar eu voi face acest lucru în locul tău.”

Femeia ar fi cea mai fericită dacă va auzi aceste cuvinte, chiar dacă poate bărbatul doar va scoate câinele la plimbare sau va face el micul dejun dimineaţa. Pentru o femeie, să ştie că are pe cine se baza este foarte important. 

Astăzi femeile sunt capabile să aibă grijă de ele. O femeie ştie să facă totul pentru propria persoană şi nu este cu nimic inferioară bărbatului. Cu toate acestea, sunt detalii percepute în mod diferit. Bărbatul nu îmbrăţişează o femeie pentru a se simţi în siguranţă. Îmbrăţişând-o, bărbatul simte forţa care se trezeşte în corpul său, ca şi cum sensul vieţii lui ar fi în siguranţă lângă el. Femeile, într-o îmbrăţişare strânsă, simt un sentiment de protecţie emoţională şi fizică, care le ajută să se protejeze de lumea din jur.

Bărbaţii şi femeile vin unul în întâmpinarea celuilalt din lumi total diferite, ca să se potrivească într-o simplă îmbrăţişare. Dacă un bărbat nu se simte împlinit alături de femeia sa, unul din motive ar fi incapacitatea lui de a face un pas înainte şi de a rosti aceste cuvinte simple: „Lasă-mă pe mine!” 

Esenţa cercetării acestui subiect este bazată pe feminitate şi masculinitate. Orice încercare de a ne aprofunda în acest subiect implică riscul de a întâmpina rezistenţă. Cel mai simplu este să ne concentrăm pe ceea ce se aplică tuturor cuplurilor, în care un partener este o sursă de energie masculină, iar celălalt partener este o sursă de energie feminină. 

O femeie vrea să audă cuvinte de susţinere și să remarce faptele omului drag, vrea să știe că totul va fi bine, că bărbatul are destulă putere şi încredere în sine și că împreună vor trece peste acea perioadă mai complicată din viaţa lor, că va face tot posibilul ca ei să trăiască într-o lume mai liniştită şi mai bună. Chiar dacă femeia este puternică şi se poate descurca şi singură, este plăcut să ştie că bărbatul ei este cel care poate avea grijă de ea.

Sursa :