Cele mai bune lucruri în viață nu au valoare. Prețuiește-le, s-ar putea să le ai o singură dată în viață

Ce le mai place oamenilor să iubească și să lase. Să îmbrățișeze și să arunce. Să zâmbească și să fie falși. Puțini, prea puțini iubesc cu inima.

Dar cu restul, cu restu cum rămâne? Suferă? Se gândesc la singurătate? Trăiesc o viață plină de regrete? Cei care răspund că da, asta și vor trăi. Ei s-au resemnat prea devreme. Ei sunt niște lași. Pentru că nu se lasă din dragoste. Nu se uită din încredere. Nu se urăște din devotament. Atât.

Nu o să vorbesc mult. La ce bun cuvinte când sunt atât de puține fapte? Când atât de mulți bărbați își pierd femeia vieții lor de la o prostie. Când atât de multe femei regretă ani buni de la un cuvânt nespus. Sau mai multe, spuse.

La ce bun dragostea dacă nu este dorința să o păstrezi apoi în fiecare zi. Și la ce bun încredere dacă nu este dragoste? Îmbrățișați, femei, pe bărbații voștri, pentru că ei vă sunt sursa de fericire. Iubiți, bărbați, femeile voastre. Pentru că doar alături de ele veți fi bărbați împliniți. Trăiți, oameni, momentele. Zâmbiți oamenilor dragi. Sărutați-vă perechile. Aveți grijă de familia voastră. Păstrați dragostea. Și amintirile bune.

Oare este atât de greu să nu fii zgârcit la sentimente? Să poți să oferi mai mult decât ai cere? Să lași de la tine. Să ai încredere. Să iubești. Om drag, să iubești. Lasă urmările, lasă regretele, lasă gândurile, lasă trecutul, lasă-te pe tine trist undeva departe. Iubește. Frumos, iubește.

Cele mai bune lucruri în viață nu au preț. Îmbrățișările, zâmbetul, prietenii, săruturile, familia, dragostea și amintirile bune. Prețuiește-le, s-ar putea să le ai o singură dată în viață. – citat cu autor anonim