fb

Cele mai bune decizii pe care le poți lua în viața personală, în anul 2018!

Mai mulți oameni au împărtășit câteva dintre cele mai bune decizii pe care le-au luat în 2017. Se pare că sunt adevărate sfaturi pentru noi toți, capabile să ne îmbunătățească viața personală.

Nu uita de ele în anul care abia a venit. 

Am început să vorbesc deschis despre sentimentele mele. Asta mi-a economisit o groază de timp și suferințe emoționale.

Am început să cer sfaturi de la părinți, care sunt mult mai înțelepți și mai experimentați decât mine. Mai ales în ceea ce privește relațiile personale.

Am decis să ies doar cu persoanele care într-adevăr vor acest lucru. Nu sunt împotriva relațiilor doar pentru distracție, dar asta nu este ceea ce-mi doresc. De ce să-mi pierd timpul cu oameni care au alte priorități?

După ultima mea despărțire am ales să analizez ce fel de om vreau să am alături de mine. Asta m-a ajutat să înțeleg foarte bine ce-mi doresc de la o relație.

Am ales să nu mă întâlnesc cu nimeni și să mă focusez pe alte chestii.

I-am cerut iertare iubitei mele și am rugat-o să refacem relația. Deși sunt o persoană insistentă și încăpățânată, am ales să calc peste mândria mea. Am părăsit-o, deoarece nu știam ce îmi doresc și apoi am înțeles că sunt nefericit fără ea.

Am început să fiu mai direct și am început să chem domnișoare la întâlniri fără a ocoli întrebarea.

Am încetat să mai compar relațiile mele cu cele străine, precum făceam anterior. Acest lucru m-a ajutat să mă bucur din plin de relația în care sunt implicată.

Am decis să accept mereu și a doua întâlnire, chiar dacă nu am rămas foarte impresionată de prima. Uneori, la a doua întâlnire, persoana se manifesta diferit.

Am ales să petrec mai puțin timp stând în telefon și mai mult timp cu iubita mea.

Am început să fiu eu însumi la întâlniri, fără a încerca să impresionez persoana de lângă mine.

Am așteptat câteva luni în plus până a mă muta împreună cu iubitul meu. Voiam să mă asigur că sunt gata pentru acest pas.

Am învățat să dau prioritate sănătății și fericirii mele.

Source :

soulpost