Cele mai bune 10 modalități să-ți faci femeia de alături fericită

Este important ca un bărbat să știe ce își dorește femeia iubită și ce nu îi place deloc. De fapt, nu este nimic complicat. Mai jos veți găsi câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți faci femeia iubită fericită:

1. Comunicați. Întotdeauna. Despre orice

Dacă vrei să ai o relație puternică și frumoasă, trebuie să comunicați unul cu celălalt. Nu puteți citi gândurile celuilalt. Nu puteți ști despre ce este vorba dacă nu vorbiți despre asta.

Nu aștepta ca femeia iubită să ghicească dorințele și aspirațiile tale. Fii sincer și deschis. Vorbește cu ea despre tot: despre ce este important, dar și despre cele mai banale lucruri. 

2. Încearcă să placi prietenilor și rudelor ei

Rudele și prietenii ei întotdeauna vor fi oameni importanți din viața ei. Din moment ce ai decis să devii o parte importantă din viața iubitei tale, merită să încerci să devii o parte din viața ei socială, care exista deja înainte de a te întâlni pe tine. 

3. Dacă te simți vinovat, cere-ți scuze

Nu lăsa mândria să stea în calea fericirii tale. Foarte multe relații s-au destrămat din cauza egoismului excesiv. Dacă simți că ești vinovat cu ceva în fața iubitei tale sau cunoști că ai un defect personal care afectează relația ta, cere-ți scuze. Remediază tot. Da, poate fi dificil să-i câștigi iertarea, dar dacă vrei ca ea să fie fericită cu tine, trebuie să o faci.

 4. Fii devotat

Dacă vei înșela femeie pe care zici că o iubești atât de tare, nu o vei putea face fericită. Așa că fii devotat. Nu o face să se simtă umilită și trădată. 

5. Organizează întâlniri romantice

A ieși la întâlnire cu persoana iubită este ceva absolut minunat. Într-o relație, acest lucru este o bună oportunitate de a uita de haosul, zgomotul și obligațiile lumii. La o întâlnire romantică ambii vă veți putea bucura cu adevărat de compania celuilalt.

Trebuie să faci tot posibilul ca această întâlnire să fie una veselă, interesantă și distractivă. Trebuie să lipsească plictiseala. Fii creativ, încearcă ceva nou.

6. Asigură-te că femeia din viața ta se poate baza pe susținerea ta

Este foarte important pentru o femeie să știe că are pe cine se baza atunci când va avea nevoie. Nu va fi fericită dacă mereu va avea impresia că tu oricând ai putea să o părăsești. Arată-i că oricând ea se poate baza pe tine.

7. Simte-te liber să-i spui că o iubești

Fii suficient de matur într-o relație cu o femeie. Nu manifesta față de ea indiferență și lipsa de interes. Dacă o iubești și vrei ca și ea să te iubească, spune-i despre asta. Nu-ți ascunde emoțiile, nu le reține în tine. Înconjoar-o cu dragostea și bunătatea ta și ea va face același lucru pentru tine. 

8. Acordă-i atenție

Învață nu doar să auzi o femeie, dar și să o asculți. Încetează să acționezi ca și cum ai fi un egoist. Femeia ta are nevoie nu doar de lucruri materiale, dar și de atenție, dragoste și grijă. Sensul unei relații sănătoase este să acorzi cât mai multă atenție femeii de lângă tine.

9. Satisfacerea nevoilor intime

Din anumite motive, intimitatea este una din cele mai neglijate aspecte ale relațiilor. Multe cupluri cred că nu asta e cea mai importantă parte a relației lor. Dar a face dragoste e mult mai mult decât o parte a unei relații. Aceasta e o manifestare fizică a apropierii emoționale a două persoane care se iubesc. Aceasta e cea mai înaltă dovadă de încredere și respect reciproc, întrupată în împletirea a două corpuri.

10. Respect și încredere

Niciodată să nu o tratezi pe femeia iubită ca pe un copil. Consider-o egala ta. Respect-o ca pe o femeie adultă și independentă. Niciodată să nu îi minimalizezi personalitatea și să nu te îndoiești de abilitățile și realizările ei.

Sursa :