Cele două cuvinte importante pe care trebuie să le spui la timp

Clasa a IX-a. Stătea tristă lângă bancă. M-am apropiat de ea și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a zis că nu poate rezolva exercițiile la matematică, desigur că i-am propus să o ajut. Ea a zâmbit și m-a sărutat pe obraz spunându-mi că sunt cel mai bun prieten. Iar mie îmi este frică să-i spun că o iubesc…

Clasa a X-a. M-a apelat și m-a rugat să fiu lângă ea. Iubitul a părăsit-o și îi este greu. Am privit împreună filmul ei preferat, înainte să plece la somn m-a sărutat și mi-a spus că sunt cel mai  bun prieten de pe această lume. O iubesc, dar îmi este atât de frică să-i spun ce simt.

Clasa a XI-a. M-a rugat să merg cu ea la o petrecere cu colegii, deoarece iubitul ei s-a îmbolnăvit. Am acceptat. Ea m-a sărutat și mi-a spus că sunt cel mai bun prieten. O iubesc, dar mi-e frică să recunosc.

5 august. A alergat în brațele mele spunându-mi că sunt cel mai minunat prieten. Și iată că se căsătorește. E atât de frumoasă în acea rochie albă de mireasă. Cred că îl iubește, cel mai important lucru care contează pentru mine e să fie ea fericită. O iubesc, dar mi-e teamă să-i spun, fiindcă aș pierde-o pentru totdeauna.

După mulți ani. Sunt la înmormântare. Au trecut foarte mulți ani, dar eu încă o iubesc. Îi aranjez lucrurile și îi găsesc jurnalul personal și citesc o singură frază: „El este cel mai bun prieten, nimeni nu mă înțelege la fel cum o face el, de foarte multe ori m-a ajutat, m-a consolat atunci când mă simțeam singură. Atât de mult îl iubesc, dar îmi este frică să-i spun, deaorece nu vreau să-l pierd.”

Pentru fericire, unul dintrei ei trebuia să spună acele două cuvinte. Nu pierde momentul și pe omul pe care îl iubești. Spune-i sincer: Te iubesc!

Sursa :