fb

Cele două cuvinte care au un efect magic asupra unui bărbat

Dacă un bărbat ți-a spus vreodată că nu este pregătit pentru o relație, atunci știi cât de dezamăgitoare sunt aceste cuvinte.

Investești timpul și sentimentele tale în relația cu un bărbat, apoi auzi că el nu-și dorește nimic… după asta ai dreptul să nu-ți pese de nimic. Însă înainte de asta încearcă să-i spui aceste cuvinte magice.

În primul rând, cu siguranță îți vei dori să încerci să-l convingi și să-i explici că nu este pregătit – nu e o idee bună. Nu trebuie să faci asta. Altfel vei fi asemeni mamei lui care îi spune și îi explică de ce el are nevoie.

Când auzi vreo justificare prostească, rostește aceste cuvinte: Te înțeleg.

Și mai mult nu spune nimic. Ține o pauză, și apoi el singur va încerca să caute și mai multe justificări care te vor irita și mai mult și te vor provoca să începi o dezbatere.

Și iarăși, în loc să rostești cuvinte în plus, spune doar „Te înțeleg”.

Asta îl va face să ajungă la cea mai importantă concluzie: „ea mă înțelege”.

Nu spun că trebuie să fii de acord cu el. Spun că fiecare are dreptul să fie, să simtă și să gândească așa cum consideră că este corect.

Și chiar dacă nu vei fi de acord cu el, spunând că „îl înțelegi”, îi vei recunoaște dreptul la această decizie.

În acest sens el singur poate găsi un compromis. De exemplu: „Noi putem să continuăm comunicarea și să ne vedem până când lucrurile se vor aranja”.

Iar tu să spui:Prețuiesc faptul că-ți mai dorești să mă vezi, însă acest lucru nu îmi convine. Te iubesc, însă nu mai mult decât pe mine”.

El ar putea să plece, neștiind ce să spună. Însă asta nu este o problemă. Pentru că bărbații se îndrăgostesc atunci când ei nu sunt alături de tine. Trebuie să reziști tentației de a-l suna sau de a-i scrie și să-l lași pe el să facă primul pas.

Dacă ai destulă răbdare și poți aștepta să te sune și să îți scrie, când el va face asta va fi gata pentru o relație adevărată cu tine.

Dacă nu, atunci el nu este bărbatul tău.