Cele 6 legi ale psihologului Randy Gage, care vă vor ajuta să aveți un succes extraordinar

Faimosul psiholog american Randy Gage a scris o listă de 6 legi, respectarea cărora vă va ajuta să aveți o viață de succes:

1. Legea relativității

Dacă aveți nevoie de pantofi noi, aruncați-i pe cei vechi. Dacă vă doriți o garderobă nouă, atunci cumpărați-vă haine într-un stil diferit. Dacă vă doriți o viață nouă, trebuie să renunțați voluntar la toate stereotipurile și convingerile voastre vechi.

2. Legea circulației firești

Fiți gata să vă detașați de ceea ce vă aparține, pentru a primi ceea ce vă doriți.

3. Legea creativității 

Mai întâi de toate, trebuie să vedeți planul virtual al vieții voastre perfecte, în propria voastră imaginație. După care, trebuie să-l schițați pe o foaie. Nu arătați produsul final nimănui. Păstrați această foaie la voi oriunde nu va-ți duce și recitiți-o din când în când.

4. Legea artistismului

Omul poate deveni, cu adevărat, faimos și de succes doar prin intermediul propriei intuiții, imaginații, dar și prin prisma energetică a gândurilor sale.

5. Legea dăruirii și acceptării

Dacă dăruiți ceva, nu neapărat material, acest lucru vi se va întoarce înzecit. Atunci când trăiți o viață prosperă, este foarte important să vă împărțiți cu bunăstarea voastră și cu cei care au nevoie de ajutor, pentru că în caz contrar riscați să vă blamați propriul noroc și să rămâneți cu nimic.

În schimb, dacă dăruiți și acceptați daruri într-o manieră echilibrată, atunci viața voastră va căpăta o ordine și o armonie adevărată.

6. Legea iertării absolute

Dacă nu puteți ierta oamenii, atunci nu puteți începe o viață frumoasă. Dacă sufletul vă este plin de ură, atunci nu veți putea fi niciodată fericiți. Este extrem de important să vă detașați de gândurile și amintirile negative care vă suprimă motivația de a vă schimba viața sau chiar de a o începe de la o pagină nouă.

Fiți receptivi la aceste sfaturi și atunci universul va fi receptiv la ambiția voastră. Succes!

Sursa :