fb

Cele 3 legi ale Universului care te vor ajuta să fii o femeie fericită

Dacă dorești să-ți înțelegi mai bine propria viață, să știi de ce oamenii apar în viața ta, iar la un moment dat pleacă; te întrebi cum să-ți construiești o familie sau o relație durabilă?

Nu știi cum să-i ajuți pe cei dragi să se îndrepte spre direcția corectă? Atunci a venit timpul să cunoști cele 3 legi ale universului care te vor ajuta să găsești răspunsuri la întrebările complicate, să-ți refaci viața și să fii fericit.

1. Cei care se aseamănă se atrag. Cu ajutorul stării interioare putem atrage în viața noastră diferiți oameni și diferite evenimente. Prin urmare, fiecare femeie dorește un bărbat adevărat, dar pentru a avea un astfel de bărbat trebuie să fii o femeie adevărată.

Dacă dorești să fii respectată de cei din jur, trebuie să tratezi oamenii așa cum ai dori ca alții să se comporte cu tine. Vrei să fii un om bogat, încetează să mergi la cumpărături atunci când sunt reduceri, asta atrage sărăcia. Dorești să fii înconjurată de oameni buni, atunci debarasează-te de negativul care nutrește în interior și gândește pozitiv.

Atunci când sufletul tău este cald și bun chiar, și oamenii cu energie negativă în preajma ta pot deveni mai blânzi. Gândește pozitiv și în viața ta vor apărea oamenii potriviți.

2. Produci ceea ce ești. Orice acțiune produce o faptă similară. De exemplu: dacă ai un comportament urât față de părinții tăi, asumă-ți fapProduci ceea ce ești!tul că și copilul tău va avea aceeași atitudine față de tine, chiar dacă îl vei educa frumos.

Ceea ce creezi este o copie a ta. În afaceri, subordonații copiază stilul liderului lor. Dacă șeful este un leneș, ei sunt la fel, dacă este cinstit, sunt și ei cinstiți. Contează ce reprezinți tu cu adevărat, nu ceea ce îi înveți pe alții. Dacă în relație te comporți ca o femeie adevărată, bărbatul din viața ta, cu siguranță, va avea o altă atitudine față de tine, fără a ține cont de educația și principiile de viață pe care le are.

3. Cei care nu pot să se atragă – se resping. Dacă cei din în anturajul nostru nu sunt capabili să fie blânzi, să se comporte frumos și să aibă o atitudine potrivită față de oamenii buni, universul ne îndepărtează de ei.

Dacă ești feminină, iubitoare, fidelă, iar omul de alături nu are aspirații, nu dorește să evolueze, nu vrea copii, universul va face tot posibilul ca el să dispară din viața ta și să vină cel care-ți merită dragostea.

Dacă gândești pozitiv și tinzi să atingi pacea spirituală, iar prietenele te influențează negativă, nu-ți face griji, în curând universul îți va dărui alte prietene.

Source :

econet