fb

Cele 10 dorințe matinale sau arta de a alege corect ceea ce-ți dorești cu adevărat

Ce este important: Cuvântul are PUTERE și INFLUENȚĂ! Asta este o axiomă care nu trebuie să fie demonstrată. Din acest motiv, vom lua această idee ca o bază și vom învăța să ne dorim „corect”.
Pentru ca dorințele noastre să se îndeplinească trebuie:

  • în primul rând, SĂ VREI și SĂ ÎȚI DOREȘTI
  • în al doilea rând, să te înțelegi și să stabilești CE ÎȚI DOREȘTI CU ADEVĂRAT.

Am o un obicei în fiecare dimineață când mă trezesc: trimit 10 dorințe spre Univers. Pur și simplu repet cu plăcere ceea ce îmi doresc. Dorințele sunt printre cele mai diferite.

De la „vreau ca la micul dejun mama să îmi gătească clătitele preferate” , „Vreau o nouă ojă pentru unghii”, până la „Vreau să ajung în spațiu” și „Vreau să câștig concursul Miss Univers”.

În momentul în care spun aceste dorințe, nici nu mă gândesc la faptul dacă pot fi ele îndeplinite sau nu. Joc cu plăcere această joacă. Îmi permit să ÎMI DORESC! Fără o analiză dacă pot/nu pot. Savurez momentul și îmi fac o dispoziție bună pentru întreaga zi. Am în fața mea o zi întreagă ca să îmi realizez visele.

  • Și primul lucru pe care ți-l doresc este SĂ ÎNVEȚI SĂ ÎȚI DOREȘTI
  • Exprimă-ți dorințele! Dorește-ți lucruri incredibile! DOREȘTE-ȚI!
  • Observă care dorință o repeți cel mai des.

Sau, chiar în fiecare dimineață. Nu poți memora? Atunci ia o hârtie și scrie. În așa mod vei înțelege ce vrea sufletul tău. Unde tinzi să ajungi. Scrie acea dorință aparte. Și analizează-o.

Ce simți față de ceea ce ai scris pe hârtie? Cât de aproape este ceea ce ai scris de ceea ce îți dorește sufletul tău astăzi. Anume astăzi pentru că doar azi are valoare: înțelege „aici și acum”!

În așa fel apar dorințele noastre adevărate. Ceea ce ne dorim cu adevărat. Repet: CEEA CE NE DORIM CU ADEVĂRAT.

Este foarte important să îți înveți să îți dorești corect

Universul lucrează într-un mod miraculos. El înțelege totul în felul său. Noi trebuie să ne formulăm clar și concis ideile și dorințele.

Atunci când pacienții mei în timpul terapiei psihologice încep să vorbească fără înțeles, fraze generale, atunci le spun: „Imaginează-ți că am 5 ani. Acum tot ce ai spus repetă încă odată, dar în așa fel încât și un copil de 5 ani să înțeleagă”.

Îți împărtășesc și ție această idee minunată. Ea funcționează foarte bine în diferite situații. Şi mai ales, funcţionează excelent atunci când îţi pui o dorinţă. Pentru a înţelege ce îţi doreşti cu adevărat, explică-ţi, la fel cum ai explica unui copil mic, ceea ce îţi doreşti. Asta FUNCŢIONEAZĂ. Ideile tale vor fi formulate clar, gândurile vor fi mai explicite.

Deci, cum formulăm corect dorinţele?

Cum să îţi alegi corect cuvintele, pentru că aşa cum am spus mai sus: Cuvintele sunt CHEIA spre Univers.

Exemplu: O prietenă apropiată, timp de o lună, îmi mărturisea dorinţa ei arzătoare: „Vreau să slăbesc!” Ea mărturisea această dorinţă în stânga şi în dreapta. Dorinţa ei s-a realizat. Ea a slăbit după ce s-a îmbolnăvit. După o lună jumătate de tratament a ajuns piese şi os.

A ajuns în situaţia că trebuie să se îngraşe. Este un exemplu elementar care arată că dorinţele trebuie să fie exprimate cu atenţie! Pentru a realiza acest lucru, respectă cu stricteţe algoritmul de mai jos, iar dorinţele tale se vor îndeplini aşa cum îţi doreşti!

Advertisement

Doreşte-ţi . 10 dorinţe în fiecare dimineaţă, rostite cu inspiraţie şi încredere, te vor învăţa să îţi doreşti ceva şi să primeşti satisfacţie de la asta.

Urmăreşte dorinţele pe care le repeţi de cele mai multe ori. Dacă dorinţa de a ajuns în spaţiu sau de a mânca carne de şarpe se repetă rar, renunţă la ele. Însă dacă dorinţa ta se repetă în fiecare zi – acesta este un semn.

  • Formulează-ţi clar mesajele pe care le expediezi spre Univers.
  • Spune ceea ce vrei să obţii, dar nu ceea ce vrei să eviţi.
  • Ai grijă ce cuvinte rosteşti atunci când îţi exprimi dorinţa. Fii clar. Formulează-ţi dorinţa cât mai
  • simplu şi concis. Tot ce este simplu – este genial. Ceea ce este banal – funcţionează.
Source :

dozadesucces