Cel mai mare vis al unei femei este să fie un om împlinit, o mireasă minunată, o soție iubită și o mamă mândră

Pe femei le apropie un singur vis.

Fie ea doamnă, amantă, femeie cu moravuri ușoare sau de bani gata, atunci când rămâne singură, doar ea și cu gândurile sale, când scapă de rochița cea mulată de pe corp care o sufocă, de fardurile care îi ascund defectele, de pantofii cei înalți și insuportabili, când se privește în oglindă… atunci regretă greșelile pe care le-a făcut, zilele în care s-a umilit în fața celui care o umilea, regretă deciziile pripite sau influențate de cei din jur. Și tot în acel moment de liniște și regăsire visează să fie un om împlinit, o mireasă minunată și o mamă mîndră. Acest vis o face mai bună, pentru el încearcă să se schimbe spre bine și să aleagă o cale mai bună.

O femeie vrea să fie omul care și-a materializat dorințele pentru care a luptat, pentru care a trecut peste limite, pentru care nu a ținunt cont de regulile societății. Vrea să se simtă împlinită că a obținut ceea ce și-a dorit toată viața, că a fost bună pentru cineva și a lăsat amintiri frumoase, a dat tot ce avut ea mai bun. Vrea într-o zi ca sufletul ei să nu mai fie zbuciumat, dar liniștit și plin de pace. Nopțile gălăgioase din cluburi să fie înlocuite cu serile liniștite alături de bărbatul ei iubitor, lângă copiii ei dragi și ea să se simtă cel mai fericit om și să continuie să lupte pentru fericirea celor dragi.

Vrea să fie o mireasă minunată.

Nu va fi o mireasă din timpurile trecute. Ea va alege să fie altfel, fiindcă nu se conduce după steoretipurile lumii. Da, ea posibil va avea tatuaj pe umărul drept, dar acest tatuaj ascunde nebunia adolescenței și multe amintiri frumoase. Poate că nu se va înmbrăca într-o rochie clasică de mireasă cum o fac celelalte, a ei va avea culorile curcubeului. Dar ea va fi minuntă, fiindcă alături va fi omul potrivit. Ea va fi frumoasă, pentru că așa o vede el, ea va zice „Da”, deoarece știe că el e cel care îi dă poftă de viață, iar lipsa lui ar face-o să se simtă ca o epavă, ca o navă care se cufundă în mare. Împreună cu el vrea să aibă copii. Cu el vrea să construiască amintiri, să trăiască, să iubească, să ierte și să fie soția ideală pentru el.

Visează să fie o mamă mândră.

Mama care să-și iubească copiii, dar să nu-i sufoce cu grija și atenția ei. Să le dea aripi să zboare în lume și să-i educe astfel încât să poată lăsa ceva frumos în urma lor. Nu vrea să fie doar o mamă care își controlează copii, dar cea care ascultă, înțelege. Dorește  să fie o bună prietenă, care știe să nu divulge secretele. Va recunoaște atunci când greșește și nu-i va fi rușine să-și ceară iertare. Își va dedica timpul, sufletul pentru cei care îi va iubi, deoarece ei vor merita tot ce e mai bun.

De Vorbă cu Tine

Cel mai mare vis al unei femei este să fie un om împlinit, o mireasă minunată, o soție iubită și o mamă mândră – citat cu autor anonim