Cel mai important și prețios lucru în viață este familia. La început cea în care trăiești, apoi cea pe care o creezi alături de omul iubit

Atunci când vei avea de toate și vei fi singur, nu va conta cât ai. Atunci când vei realiza multe și nu vei avea cui să mulțumești, nu vor conta realizările. Pentru că până și supărările trec mai repede alături de omul potrivit, alături de un suflet care să te înțeleagă și pe care să-l iubești mult. Iar el nu poate fi decât parte din familia ta.

Nu confunda dorințele cu senzația de împlinire. Primele le găsești în brațele oricui, ultimele le trăiești doar alături de omul cu care ai construit ceva. Ai construit un cămin, o fericire, o familie. Pentru că e atât de frumos să ai cine să te aștepte acasă și e atât de plăcut să vrei să vii acasă. La familie. Pentru că familia și dragostea sunt singurele lucruri care se conectează atât de mult și la care trebuie să lucrezi o viață. În schimb ai parte și de iubire și de împăcare.

La început trăiești într-o familie frumoasă. Ai parte de grija părinților, de dragostea și susținerea lor. Mai târziu înțelegi cât de mult au sacrificat ei pentru tine și le mulțumești. Apoi vine momentul când singură faci o familie alături de omul tău și deja tu începi să construiești. Apoi aveți copii frumoși și le purtați de grijă. Până la urmă, ăsta e și sensul vieții. Până la urmă doar asta contează. Să știi că nu ai trăit în zadar, să simți în fiecare zi dragostea și admirația omului iubit și fericirea copiilor. Să fiți fericiți împreună. Să fii acasă.

Cel mai important și prețios lucru în viață este familia. La început cea în care trăiești, apoi cea pe care o creezi alături de omul iubit.