Cel mai greu nu este să uiți omul drag, dar visul pe care ți l-a oferit și tu ai crezut cu toată puterea în el

Într-o zi vei uita de el. Un bărbat corect îți va oferi toată dragostea de care ai nevoie și nimic nu va conta mai mult. Vei fi fîmplinită și vei trăi cu prezentul. Vei avea copii fericiți și o familie frumoasă. Veți avea căsuța voastră cu de toate și seara veți uda florile în grădină, vorbind despre toate. Și doar uneori, undeva în adânc vei trăi un vis neîmpinit. Un vis în care ai crezut cu toată puterea.

Uneori, un om drag poate pleca din viața, lumea și mintea ta. Pentru toteauna. El va pleca și tot ce va rămâne va fi un vis. Un vis pe care l-ați construit împreună, bucată cu bucată. Un vis despre fericire și călătorii. Despre tine în rochie de mireasă și despre o îmbrățișare oferită în fiecare dimineață. Despre o bătrânețe trăită împreună. Și visul ăsta avea toate șansele să existe. Și el avea toate șansele să fie soțul tău. Și nimic nu ar fi contat atunci. Dar într-o zi nimic nu a mai mers, el a plecat și a rămas visul. De el e cel mai greu să scapi, pentru că ar trebui să scapi de o parte din tine, prinsă în el.

Reușești să o faci doar dacă visul din prezent, construit alături de omul din prezent, e mai sincer, mai realizabil și mai frumos. Și pentru el vrei să trăiești mai corect. Și pentru el vrei să iubești mai puternic. Reușești să uiți o parte din viață atunci când planurile de viitor pe care ți le faci se vor realiza. Când vei călători fericită cu omul drag. Când vei îmbrăca rochia de mireasă și vei spune că e pentru toată viața. Și pic de remușcare nu vei avea atunci. Când vei întâmpina bătrânețea cu zâmbetul pe buze și cu el ținându-te de mână. Atunci visurile tale vor cuprinde o viață. Cea mai frumoasă viață, trăită în doi.

Cel mai greu nu este să uiți omul drag, dar visul pe care ți l-a oferit și tu ai crezut cu toată puterea în el.