Cel mai frumos sentiment pentru un bărbat este când femeia iubită vrea să se ascundă după umerii săi. Cel mai frumos sentiment pentru o femeie este să știe alături acești umeri de încredere

Mulți încearcă să definească pentru tine o relație sănătoasă. Să-ți spună că bărbații trebuie să facă și imposibilul pentru femeia iubită iar o femeie să devină un ideal pentru bărbatul lor. Mulți incearcă să îți ofere o sută de soluții la o singură problemă. Mulți caută să argumenteze trădarea, minciuna și răceala în relație, unii dând vina pe partener și alții pe tine.

Mulți vor interveni brutal, îți vor dicta ce să faci și cum să reacționezi. Mulți îți vor complica relația pe care doar tu și omul tău o cunoașteți cel mai bine. Atunci te vei întreba dacă faci totul corect, dacă ești lângă omul potrivit, dacă ai răspunsuri suficiente la întrebări, dacă găsești viitorul alături de cel cu care găsești prezentul, dacă ai amintiri…

De fapt, lucrurile stau mai simplu. Mai firesc. Atunci să te întrebi ce contează pentru tine mai mult. Și ce contează cel mai mult pentru omul tău. Vei vedea că răspunsul într-o relație sănătoasă va fi mereu același. O femeie va căuta încredere iar bărbatul susținere. Un bărbat va oferi încredere iar o femeie va oferi susținere. De aici și vine cel mai frumos sentiment, care păstrează o relație frumoasă.

Nu există complicații într-o relație sănătoasă. Ele se numesc neînțelegeri, certuri, opinii diferite, dar nu complicații. În schimb există poziții. Bărbatul și femeia vor ști fiecare locul lor și ce responsabilități ies din asta. Da, într-o relație mai trebuie să fii nu doar dulce și grijuliu, dar și responsabil.

Pentru că aici acțiunile de azi se leagă cu cele de ieri și de mâine. Și cu vorbele spuse în fiecare zi. Și cu atitudini. De fapt, o relație va fi împlinită doar dacă ambii se vor simți împliniți. Da, unul va oferi mai mult iar celălalt mai puțin și poate își vor inversa rolurile din timp în timp, dar asta e un lucru firesc. Mult prea firesc pentru o relație din zilele noastre, cu necesități, timp limitat și pretenții. Împlinirea însă e cea care leagă pe bărbat de femeie și pe ambii de fericire.

Împlinirea e recunoașterea de ambele părți că atât el cât și ea fac totul corect. El va fi împlinit știind că ea are încredere. Ea va fi împlinită știind că el se bucură de susținerea ei. Că ambii se ascultă, se respectă și se înțeleg de minune. Atunci treabă nu vor avea acei mulți dar și toate definițiile din lume. Împlinirea voastră va fi cea mai frumoasă definiție. Și cel mai frumos sentiment.

O relație frumoasă este suma tuturor sentimentelor frumoase trăite împreună. Cel mai frumos sentiment pentru un bărbat este când femeia iubită vrea să se ascundă după umerii săi. Cel mai frumos sentiment pentru o femeie este să știe alături acești umeri de încredere.