Cel mai frumos bărbat este cel care știe să își iubească frumos femeia

Cel mai frumos bărbat este cel care știe să își iubească frumos femeia. Știe să-i spună din dragoste „te iubesc”, să o alinte, să o mângâie, să o îmbrățișeze cu căldură la piept.

Cel mai puternic bărbat este cel care știe să ofere femeii iubite siguranță și încredere. Știe să-i spună că va fi alături și mâine, cum a fost și ieri. Să o adăpostească în brațele lui și să-i acopere sufletul cu gesturi sincere și protectoare.

Cel mai deosebit bărbat este cel devotat unei singure femei. E cel care știe să-și apere iubirea și fericirea comună. E omul modest, atent, gentil.

Cel mai bogat bărbat este cel al cărui gând duce amintirea ei și a cărui inimă poartă numele ei. E bărbatul recunoscător pentru că o are pe EA în viața lui.

Cel mai sincer bărbat este cel care iubește sincer, fără a ascunde nimic și fără a se gândi la alte cuceriri.

Cel mai minunat bărbat este cel care poate să își respecte cuvântul și a cărui fapte niciodată nu te vor face să pleci capul în jos. El va putea să demonstreze ( inclusiv femeii lui) nu neapărat că are mereu dreptate, dar că are argumente.

Cel mai trist, sărac și fals bărbat este cel care găsește în fiecare gest prost un motv și în fiecare minciună o explicație. El niciodată nu va iubi sincer și niciodată nu va rămâne alături de o femeie pentru totdeauna.

Așa că nu uita: cel mai frumos bărbat este cel care știe să își iubească frumos femeia! Păstrează-l alături de cum îl găsești.