Cel mai excitant lucru pentru o femeie: un psiholog dezvăluie secretul

Există o modalitate de a excita o femeie. Doar că această modalitate nu este potrivită pentru toate femeile, ci doar pentru cele care sunt căsătorite sau sunt într-o relație de mai mult timp. Pentru a face o femeie să-și dorească bărbatul, el trebuie să știe aceste cuvinte: „Mă ocup eu de asta!”

Cel mai important într-o relație este să te ții de cuvânt. Bărbații care își dau cuvântul și se țin de promisiune, sunt serioși și emoționează vizibil femeile. Cei care rezolvă probleme, se ocupă de situații excepționale și se țin de cuvânt, sunt bărbații care dețin puterea absolută în toate competițiile emoționale dintre ei și femeia lor.

Pentru că într-o căsătorie foarte mult se pune accent pe siguranță. Pentru că, dacă bărbații sunt de încredere, atunci și casa va fi asigurată cu de toate, și nici ei nu vor fi infideli, și femeia va fi fericită. Dacă e să privim mai amplu, siguranța în sine este o manifestare a grijii. Dacă bărbatul este gata să rezolve o problemă, atunci lui îi pasă de femeia lui, o apără de orice griji și eforturi inutile.

Grija unui partener este foarte importantă pentru o femeie, indiferent de naționalitatea ei. Aceasta este o calitate foarte importantă a unui soț, anume a unui soț, nu a unui prieten sau iubit. Doar în acest caz funcționează cuvintele: „Mă voi ocupa de asta!”

Este un punct important și serios în această recomandare: dacă bărbatul a spus că face, atunci să facă. Dacă a promis ceva, atunci să se țină de cuvânt. Dacă a spus că sună dimineața, atunci să sune. Dacă a spus că se ocupă de o anumită problemă, atunci să se ocupe. Atunci totul va fi cât se poate de minunat! Dar și femeile trebuie să țină cont de câteva repere:

1. Nu abuzați

Fiți conștiente și lăsați puțin timp și soțului pentru a-și rezolva problemele proprii. Încercați să rezolvați și singure careva din problemele comune din cuplul vostru și bărbatul va aprecia asta foarte mult, iar data viitoare va depune și mai mult efort și dedicație pentru ca a vostră căsnicie să fie cea mai trainică.

2. Nu uitați

Chiar dacă aveți o căsnicie lungă, țineți minte că soțul face toate aceste lucruri nu pentru că vă datorează ceva, dar pentru că vă iubește. Mulțumiți-i cât mai des, pentru fiecare ajutor și gest.

3. Nu fiți egoistă

Nu toate problemele pot fi rezolvate și nu toate au soluția pe care v-o doriți. Principalul că soțul a încercat să o rezolve și a făcut-o din suflet!

Psiholog Pavel Zîgmantovici

Sursa :