Cel mai bun miros e mirosul femeii pe care o iubești. Cel mai tare miros e mirosul bărbatului pe care îl iubești

Te trezești dimineața. Sau te culci seara. Mergi grăbită prin oraș. Sau te oprești la o margine de stradă. În tot acest timp simți în jurul tău, sub pielea ta ceva cunoscut, plăcut, dulce și cald. E mirosul lui. Îl cunoști, îl iubești, îl păstrezi cu tine. Ți-e drag și te provoacă să te întorci mai repede la el, să trăiești originalul. Știi că îl reprezintă și într-un fel e și copia dorințelor tale. Fierbinte. Provocator. Demn. Al tău.

Mirosul lui te apropie. Te poartă într-o lume a voastră, te face să știi totul despre el. E parte din povestea care îl reprezintă. O poveste de dragoste sau una reală, trăită. La fel și mirosul tău în lumea lui. E gingaș, e dulce, e pentru toată viața. Când face dragoste sau când se gândește la tine, e acolo. Când te îmbrățișează sau când îi este dor, e acolo. Așa și tu ești acolo, mereu.

Comandă noua mea carte ,,De vorbă cu Emma” de pe Libris (livrare gratis în România) și Bestseller (livrare gratis în Moldova și internațional). Gând bun!

Ne jucăm mirosurile. Mirosim viața, mirosim poveștile oamenilor care au fost parte din lumea noastră. Mirosim suferința sau fericirea și le păstrăm apoi pe mult timp: în amintiri, în dezamăgiri, în emoții. Iar cel mai drag miros îl păstrăm sub pielea noastră. Devine parte din noi, hrană zilnică pentru gândurile noastre, pe alocuri erotice, pe alocuri sincere. O femeie care va iubi un bărbat va iubi și mirosul lui, un bărbat care va iubi o femeie va iubi și moirosul ei.

Foto: viewy.ru