Cel 4 nivele ale feminității, care vor aduce armonie, dragoste și maturitate în viața ta

Se întâmplă ca femeia să fie feminină, dar alături de ea este imposibil să trăiești. Și din partea ei pare ciudat că o femeie atât de frumoasă este singură. Totuși, acasă poate fi dură și indiferentă.

În acest sens, este important să vorbim despre o feminitate matură, una care este aceeași la exterior și interior. Ca să înțelegi dacă o deții, iată 4 nivele ale feminității:

Există:

– Nivelul fizic – se referă la corpul nostru;

– Nivel emoțional –  ceea ce este legat de relație;

– Nivelul intelectual – cunoștințele, abilitățile, aptitudinile noastre mentale;

– Nivelul spiritual – relația cu Dumnezeu, direcția vieții.

1.Feminitatea la nivel fizic

E totul despre modul în care privim în exterior. Ce purtăm? Cum îmbrăcămintea reflectă feminitatea unei femei? Cât costă hainele? Purtăm accesorii?

2.Feminitatea emoțională

Sunt multe detalii conexe cu relațiile. Ne înțelegem pe noi înșine? Ne cunoaștem nevoile si dorințele? Știm cum să spunem apropiaților despre asta? Știm cum să ne concentrăm pe lucruri pozitive într-o relație? Investim în relații sau încercăm să ne satisfacem propriile dorințe?

3.Feminitatea intelectuală 

Adevărata feminitate este matură și înțeleaptă. Cunoștințele sunt aplicate, femeia știe ce să spună și cum să o facă. Știe când să vorbească și cu cine.

O femeie cu o feminitate adevărată știe să se comporte în societate. Aceasta nu este o mască. Pur și simplu nu pune întrebări incomode oamenilor, nu este vulgară, își cere scuze și nu provoacă suferință cuiva.

4.Feminitatea spirituală

Înțelegem că suntem o parte a unui întreg? Sau credem că ne-am creat fericirea de unii singuri. Suntem recunoscători divinității pentru tot ce ne-a fost dat deja? Ajutăm pe alții sau suntem individualiști?

Nu cred în feminitatea parțială. Ea nu poate fi decât un întreg, armonios pe toate cele patru nivele. Nu cred în feminitatea care „fură” soțul alteia din familie. Nu cred în feminitatea fetelor care nu încearcă să învețe nimic din viața asta.

Sursa :