Cei care visează diferit, mereu se vor despărți. Cei care visează la fel, întotdeauna se vor întâlni

Nu este suficient să iubești. Contează și să fii iubit. Nu este suficient să oferi. Contează ca celălalt să accepte și să ofere la rândul său. Nu este suficient să trăiești o viață de om alături de cineva. Contează și să trăiești frumos. Iar frumos în doi înseamnă să nu te trezești într-o zi și să te întrebi dacă mai înțelegi omul pe care odată îl iubeai enorm. Pentru că atunci vei înțelege că pur și simplu ați privit la lume și la viață diferit. Diferit, deci și în zadar. Un bărbat și o femeie care își doresc multe de la relația lor dar nu cu același scop și nici pe departe nu pentru ambii, într-o bună zi se vor despărți. Chiar dacă la început totul va părea în culor roz. Da, până și curcubeul e șters dacă nu e ploaie.

Cei care visează diferit, mereu se vor despărți. Pentru că, dincolo de caractere, păreri și dorințe diferite, nu vor fi momentele care îi va uni. Iar într-o relație spațiile goale dacă nu se umplă cu ceva comun, putrezesc. Deci vor fi certuri, supărări dese, neînțelegeri și într-un final, despărțiri. Ce care zic că oamenii se modelează după alți oameni în timp, au dreptate. Doar că nu te poți schimba total. Rămâne baza, rămâne felul de a privi la lume și felul în care știi că așa e corect și așa nu e bine. Poți să fii diferit de omul drag, e și normal și e indicat. Dar nu total diferit. Pentru că atunci drumul în viața voastră comună va fi cu două cărări și cu două direcții. Iar asta e contraindicat pentru relațiile de lungă durată.

Cei care visează la fel, întotdeauna se vor întâlni. Pentru că, simplu, visează la fel. Deci vor avea același drum, aceleași idealuri, aceleași dorințe în relație și până la urmă aceiași copii. Vor trăi de aceeași parte a baricadei. Dincolo va fi o lume străină, vor fi bârfele, vor fi alte drumuri, alți oameni. Asta nu contează, cât timp vor vedea cu aceiași ochi și bârfele și oamenii. Asta face diferența între doi oameni capabili să vadă la fel și doi oameni care se iubesc, dar nu știu ce să facă cu dragoste lor. Pentru că în momente de supărare sau cotitură nu vei între ba cât de mult te iubește, dar vei rezolva problema. Dacă privești diferit la problemă, privești diferit și la soluție și la dragostea dintre voi. Trebuie să iubești, dar trebuie și să construiești împreună. Să creezi punți de legătură. Să creezi motive să fii lângă celălalt iar celălalt să fie cu tine iar asta să fie reciproc. Să fiți în doi fericiți, în doi gata de orice, în doi îndrăgostiți.

Cei care visează diferit, mereu se vor despărți. Cei care visează la fel, întotdeauna se vor întâlni.