Ceea ce se întâmplă în relația voastră e o reflecție a interiorului fiecăruia

Ceea ce se întâmplă între doi oameni este reflecția emoțiilor și sentimentelor care au loc în în interiorul lor. Gândiți-vă la acest lucru. Ceea ce se întâmplă între voi transmite cu exactitate ceea ce simțiți voi în interior. Iar dacă celălalt se comportă altfel, asta nu înseamnă că e un nemernic și un ticălos.

Nu, pur și simplu el reflectă o parte din tine. De fapt, el este cel care îți poartă gândurile, trăirile și apoi le transmite tot ție. În tot acest timp duci cu tine acel TU slab, neajutorat și descurajat. E foarte important să înțelegi acest lucru.

Iar acest lucru este benefic. Deoarece tot ce se întâmplă nu e undeva în adâncurile necunoscute ale propriului subconștient, ci are loc aici și acum. Asta înseamnă că putem conștientiza acțiunile, fenomenele. Da, vindecarea conflictului din interiorului nostru nu este suficient, dar este mai bine decât nimic. Primul pas este să te recunoști și să te înțelegi pe tine însuți.

La rândul tău, nu îndeplinești unele așteptări și nu că ai fi un om ticălos, ci ai ajuns să reprezinți unele părți respinse ale partenerului tău. De aceea ajută-l să-și rezolve conflictul din interiorul său. Da, astfel oamenii sunt credincioși într-o relație. Și poate că aceast lucru este caracteristic doar relațiilor. Cu ajutorul relației care este între voi arată-i celui de alături conflictele care fierb în interiorul lui.

Acest proces mereu se va întâmpla. Fie că doriți sau nu. Totuși, există unele alegeri. Poți sta într-o relație doar ca să-ți tratezi cicatricile și rănile, iar partenerul tău să nu fie nevoit să-ți reîntoarcă ceea ce trăiești tu în interiorul tău. Iar tu nu vei simți aceeași durere de două ori.

Sursa :