fb

Învață să te pricepi la oameni! Ceea ce ne spun oamenii sunt doar niște minciuni

Sunt sigur că ai cunoscut, măcar o dată în viață, un om care nu s-a ținut de cuvânt. De ce se întâmplă acest lucru?

Este doar o lipsă de încredere, o slăbiciune? În viață este important să te pricepi la oameni. Dacă nu vei deține această capacitate, nu vei putea fi niciodată un om de succes, nu vei putea avea o relație bună cu prietenii și rudele.

Întreabă-te dacă poți face acest lucru, dacă îi poți simți și știi ce îți dorești de la anumiți oameni. Sunt mulți  care suferă din dragoste, oameni dezamăgiți care și-au pierdut încrederea, pentru că cea mai mare problemă a omenirii este incapacitatea de a înțelege oamenii.

Cum ai putea învăța?

De la început ține minte cel mai important gând: nimic din ceea ce vorbesc oamenii nu este adevărat. Sună înfricoșător?

Ceea ce spune un om nu poate fi adevărat, pentru că în realitate lucrurile pot să stea mai bine sau mai rău. Niciodată nu crede ceea ce spun oamenii, fii atent la atitudinea și comportamentul care îi caracterizează. Atunci când un om spune că vrea un milion de dolari, e un adevăr sau o miciună? Este o minciună.

Da, își dorește acei bani, dar cu condiția de a nu face nimic, de a nu se stresa. Dacă lucrurile ar fi stat altfel, ar fi avut de mult timp această sumă de bani. Un prieten îți poate spune că întotdeauna te va putea ajuta. Și el minte. Totul depinde de starea pe care o va avea atunci când îi vei cere ajutorul. Te-ar putea refuza în unele situații.

De fapt, deciziile unui om sunt ascunse în subconștientul lui…

Înainte de a construi o relație de iubire sau de prietenie trebuie să cunoști bine omul respectiv. Atunci când soțul îți spune că nu te va mai înșela niciodată, cum crezi, spune adevărul?

Nu trebuie să crezi ceea ce spune. Fii atentă la obiceiurile și interesele sale. Toate răspunsurile le afli cu ajutorul lor. Dacă un bărbat a înșelat o femeie este predispus 90% să înșele din nou. Poate peste un an sau zece. Subconștientul este mai puternic decât conștientul. Iar dacă gândești să te schimbi, nu faci nimic altceva decât să te minți pe tine însăți.

Creierul omului e ca un calculator…

Acesta controlează bătăile inimii, numărul de respirații, decide când ne este frig sau cald. Aproximativ 80%-90% din viața noastră o trăim pe autopilot. Uită-te la tine și te vei surprinde. Urmărește felul în care mâinile tale se mișcă singure în timp ce conduci mașina, în timp ce trebuie să virezi la dreapta, iar înainte de această acțiune ai aprins, automat, avertizorul.

Din acest motiv, dacă oamenii îți promit ceva, dar fac cu totul altceva – și acest lucru te uimește, înseamnă că nu ai învățat să înțelegi oamenii.

Nu ți-ai putut imagina/ asigura/ aștepta/ crede/ obișnui… Poate va veni odată cu experiența. Dar, pentru a limita astfel de surprize neplăcute, urmărește cu atenție tot ce se întâmplă în jurul tău.

Învață să te pricepi la oameni!

Source :

econet.ru