fb

Ceea ce-i atrage la nebunie pe bărbați nu are nimic în comun cu kilogramele tale

Lumea este dominată de stereotipul că o femeie frumoasă și de succes trebuie să aibă mărimea S la haine, o siluetă trasă prin inel și o mulțime de admiratori.

Anume din aceste motive, foarte multe femei care ies din „standarde” rămân singure și nici nu îndrăznesc să se gândească la o întâlnire cu perspectivă.

Am observat că foarte multe prietene se plâng că nu întâlnesc un băiată bun sau un iubit de treabă.

Când le spun despre site-urile matrimoniale, speed dating sau întâlnirile la evenimente publice, de fiecare dată aud fraza „poate când voi slăbi…” drept justificare pentru a lăsa la o parte viața personală.

Pentru o femeie ce poartă mărimea L, întâlnirile nu trebuie să fie în rândul problemelor.

Fiind o femeie plinuță, am avut curajul să-mi înfrunt temerile și să am încredere în mine, chiar dacă în acele momente încă îmi uram corpul. Este greu, dar nu imposibil.

Când am decis să ies la întâlniri după ce am divorțat, am fost nevoită să-mi schimb atitudinea față de corpul meu.

Societatea m-a făcut să cred că sunt inferioară femeilor care apar la TV, pe prima pagină a revistelor sau în reclame. În plus, din cauza atitudinii mamei mele față de mine, eram „setată” spre singurătate.

Asta a influențat nu doar calitatea vieții mele, ci și relațiile intime cu partenerii mei.

Deci, ce trebuie să faci pentru a te îndrăgosti de acele părți ale corpului tău pe care le urăști atât de mult?

Într-un studiu despre corp și sexualitate la care au participat femei cu mărimea L, cercetătorii au făcut o concluzie generală. Atunci când femeia se simte sexy, ea arată sexy, iar bărbații o văd atrăgătoare.

Acest lucru se poate obține prin două feluri:

În primul rând, trebuie să devii o personalitate. Trebuie să ai forță interioară și încredere în tine, orice s-ar întâmpla. În al doilea rând, trebuie să asculți și să accepți complimentele care ți se spun. Nu pe cei care vorbesc de dincolo de ecran, ci pe cei care stau alături de tine.

Mai mult decât atât, acceptă-te, chiar dacă nu imediat, învață să-ți impui ideea că ești minunată așa cum ești. Dacă nu poți să-ți spui ceva frumos, spune-o tare: „Sunt așa cum sunt și punct!

Următorul pas – simte-te confortabil în corpul tău acum, nu aștepta să slăbești, începe să faci sport, să mănânci mai puțin, etc.

Corpul tău nu trebuie să te refuze. Trebuie să faci pașii necesari pentru a descoperi partea ta senzuală. Vei putea înlătura dezgustul față de sine, descoperindu-ți sensibila „eu”.

Deoarece mi-am acceptat propriul corp așa cum este, nu mai am probleme cu bărbații. Ei văd corpul meu foarte atrăgător.

Advertisement

Am ajuns la concluzia că satisfacția intimă nu este doar pentru „cele frumoase” și cu „silueta ideală”. Este o plăcere normală, e dreptul fiecăruia. Și stă în puterea ta să-ți întorci acest drept.

Ignoră tentativele oamenilor, al agențiilor și corporațiilor care încearcă să te facă să te simți grasă, urâtă și ratată. Recapătă controlul asupra propriei tale vieți.