Ceea ce-i atrage la nebunie pe bărbați nu are nimic în comun cu kilogramele tale

O femeie frumoasă și de succes are o siluetă de invidiat și poate cuceri pe oricine: iată un stereotip întâlnit frecvent în societatea contemporană.

Multe femei care nu se incadrează în aceste „standarde” nu îndrăznesc să inițieze conversații sau întâlniri cu bărbați potriviți. Atunci când le spun despre diferite posibilități să întâlnească un astfel de bărbat, îmi răspund: „poate când voi slăbi…

Aceste femei greșesc. Pentru o femeie care are câteva kilograme în plus, întâlnirile nu trebuie să fie o problemă. Fiind la rândul meu parte din această categorie, am avut curajul să-mi înfrunt temerile și să am încredere în mine.

Primul lucru pe care l-am realizat a fost să-mi schimb atitudinea față de corpul meu. Societatea m-a obligat să cred că sunt inferioară femeilor care apar la TV sau în reclame. Dar am reușit să ies din acest cerc vicios.

Ce trebuie să faci pentru a te îndrăgosti de corpul tău, așa cum este el?

Un studiu la care au participat femei cu mărimea L a dezvăluit: atunci când femeia se simte atrăgătoare, ea arată atrăgătoare, respectiv toată lumea o percepe astfel, inclusiv bărbații.

Cum să faci asta? 

Devino o personalitate. Găsește forța interioară și încrederea în tine. Apoi, învață să asculți și să accepți complimente.

Învață să crezi că ești minunată, așa cum ești. Spune-ți cu voce tare: „Mă plac așa cum sunt!

Corpul tău nu trebuie să te refuze. Încet, pas cu pas, descoperă latura ta senzuală. După ce mi-am acceptat corpul, nu mai am probleme cu bărbații. Ei mă plac așa cum sunt.

Ignoră tentativele oamenilor, al agențiilor și corporațiilor care încearcă să te facă să te simți grasă, urâtă și ratată. Recapătă controlul asupra propriei tale vieți.

Sursa :