Ceea ce este al tău, nu te va părăsi niciodată

Deseori, atunci când lăsăm lucrurile să meargă de la sine, Universul ne arată cea mai bună modalitate de a obține ce vrem cu adevărat. Am întâmpinat multe probleme și a trebuit să depășesc multe dificultăți. Dacă sunt sau nu fericită, nu a depins și nu depinde de ceea ce se întâmplă în jurul meu. 

Am înțeles că voi putea fi fericită dacă voi lăsa în urmă acei oameni și acele lucruri care nu erau sortite să fie ale mele. Uneori, sunt dezamăgită de viață. Uneori am ratat prea multe oportunități, uneori unele persoane m-au dezamăgit în momente grele. Am rămas dezamăgită și convinsă că viața nu mai are sens.

Tot încerc am să repar, să adun la loc bucățile rupte…

La un moment dat, am încetat să mai fac asta. Am încetat să mai lipesc ceea ce deja e stricat și am încercat să trăiesc un nou început. Am încetat să mai încurc vieții mele să-și urmeze cursul său. La început a fost foarte dificil.

Vechea mea viață s-a spart în bucăți și, în loc să o lipesc la un loc, eu am ales să încep totul de la început. Mi-am schimbat locul de muncă, m-am despărțit de cel pe care l-am iubit foarte mult, dar care mă distrugea. Făcând aceste lucruri, am rupt cercul vicios în care mă roteam și care începuse să devină o linie neagră în viața mea.

Mi-am dat seama că la început va fi greu pentru mine. Dar, în mod surprinzător, m-am simțit extrem de liberă și puternică. Azi fac ceea ce îmi place, am întâlnit o mulțime de oameni generoși, amabili, de la care pot să mă inspir. 

Adesea, când lași lucrurile să-și urmeze cursul, Universul ne oferă ceea ce avem nevoie cu adevărat. Adăugând cu forța în viața noastră ceea ce nu ne aparține, doar ne provocăm durere nouă înșine, dar și celor care ne sunt dragi. Toate pierderile și încercările noastre nu sunt în zadar.

Nu trebuie să ne facem griji pentru cei pe care i-am lăsat în urma noastră, pentru că oamenii care ne iubesc cu adevărat vor rămâne lângă noi, fără să-i rugăm sau să ne umilim. Pentru că ceea ce este al tău, nu te va părăsi niciodată.