Cea mai mare greşeală e să te întorci în trecut. Să te întorci la omul care a ales pe altcineva

Pot ierta. Pot ierta trădarea, violența, minciuna, orice. Dar nu pot uita. Nu pot sta cu cineva care s-a jucat cu sentimentele mele, m-a subestimat, m-a făcut să mă simt un nimeni.

Nu pot fi cu omul care îmi promitea dragoste veșnică și apoi ieșea pe ușa din spate, călcând în picioare toate promisiunile făcute.

Nu pot rămâne lângă cineva care-și arată indiferența și care abia așteaptă să dea cu piciorul în sentimentele cuiva. Nu pot fi alături de cineva căruia nu-i pasă.

Da, m-ai mințit, m-ai înşelat. M-ai rugat să te iert. Te-am iertat. Doar că am plecat. Spune-mi, de ce aş sta lângă un om care ar repeta aceeaşi greşeală, care nu s-ar corecta şi mi-ar provoca durere în continuare?

De ce ți-aş fi dat a treia şansă? Spune-mi, de ce ai dori să mă reîntorci? De ce după atât timp ți-ai amintit că exist în această lume grăbită?

Acum când sunt bine te interesează ce fac, cu cine sunt. Lasă scuzele, cuvintele dulci. Tu eşti un trecut. Iar eu cu trecutul nu trăiesc. Cea mai mare greşeală e să te întorci în trecut. Să te întorci la omul care a ales pe altcineva.

Cu drag, Mary!