Cea mai frumoasă formă de iubire este atunci când omul drag te cheamă să te cuibărești în sufletul său și să rămâi acolo pentru totdeauna

Cea mai frumoasă fomă de iubire e atunci când omul drag te îmbrățișează și îți poartă de grijă. Cea mai sinceră declarație de dragoste e atunci când te simți pierdut printre gânduri și celălalt te ajută să te regăsești, să te iubești și să depășești momentele complicate din viața ta.

Cea mai frumoasă formă de iubire e atunci când omul drag îți susține visurile, crede în tine și de fiecare dată când ești la pământ te ajută să te ridici. Te ține de mână oricând și oriunde.

Cea mai frumoasă formă de iubire e atunci când știi că omul tău te vede alături de el în prezent și în viitor, că motivul zâmbetului său ești tu, că el este cel care îți umple sufletul cu pace, liniște și iubire. Te simți fericit pentru faptul că îl ai în viața ta. Încerci să-i mulțumești pentru tot ce face și a făcut de dragul tău. Îi demonstrezi prin fapte că-ți pasă ceea ce simte și trăiești aceleași emoții.

Cea mai frumoasă formă de iubire este atunci când omul drag te cheamă să te cuibărești în sufletul său și să rămâi acolo pentru totdeauna. E frumos să știi cât ești de important pentru cineva. Devii încrezut și plin de curaj când știi că te așteaptă și te iubește. Te iubește așa cum ești: cu imperfecțiuni, cu mofturi și cu cearcănele alea oribile când te trezești dimineața. Te simți un om norocos și uneori îți este frică ca această frumoasă poveste dintre voi să nu se termine.

Poveștile se sfârșesc cu „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, iar asta e cea mai frumoasă formă de iubire, când doi oameni sunt împreună și se iubesc sincer. Luptă împreună. Sunt răbdători unul cu celălalt. Ambii și-au acceptat trecutul. Nu trăiesc după regulile lumii și nu cedează niciodată. Împart aceleași gânduri, idei, visuri. Nu le este frică de schimbări și rezolvă orice neînțelegere cu ajutorul comunicării. E frumos când doi oameni se iubesc până la moarte și după.