Cea mai bună răzbunare pentru cei care te-au rănit și te-au făcut să suferi!

Dorința de răzbunare este firească. Tot felul de planuri ne invadează mintea când vrem să ne răsplătim cu aceeași monedă. Dar…

Răzbunarea perfectă – e lucrul asupra ta. Uită tot ce ți-a făcut persoana în cauză. Lasă acest lucru pe seama karmei. Ea va avea grijă de toate. Iar tu, focusează-te pe propria bunăstare.

Învață să ierți chiar și oamenii care nu-și cer scuze. Învață să blochezi toate emoțiile negative. De exemplu: antrenează-te, găsește o ocupație creativă sau, pur și simplu, încearcă ceva nou.

Răzbunarea perfectă – e să nu-ți pese de părera altora. Nu permite acțiunilor străine să te afecteze.
Lucrează asupra ta, pentru că tu ești unica căreia aparții. Tu ești propriul tău judecător.

Răzbunarea perfectă – e să lași lucrurile în trecut. Când nu mai ești captiva emoțiilor, te eliberezi cu adevărat. Devii un tot întreg cu Universul.

Trebuie să crezi în tine și în faptul că lucrurile se vor îmbunătăți eventual. Ești în proces de creștere. Învață să fii puternică. Doar tu poți soluționa dificultățile din viața ta.

Răzbunarea perfectă – e să te iubești acum și aici. Asta înseamnă să te accepți cu toate neajunsurile tale și să-ți descoperi individualitatea. Asta înseamnă să înveți din greșeli. Să realizezi că ele nu te definesc pe tine și nici viitorul tău.

Să te iubești cu toate momentele frumoase și urâte pe care le trăiești. Să înțelegi că și cei care te înconjoară duc o luptă interioară. Fii convinsă că ești acolo unde trebuie să fii.

Răzbunarea perfectă – înseamnă să fii fericită chiar și atunci când toți sunt împotriva ta.

Sursa :