Cea mai bună destinație e destinația către iubire, cel mai bun drum e drumul spre fericire și cel mai frumos colț de lume e cel din brațele omului drag. Restul trece, se rezolvă, se înțelege

Indiferent cine ești, ce faci și la cine te gândești, ai toate șansele să fii fericit. Poți să te trezești într-o dimineață și să știi că alături de tine doarme omul tău, care te iubește și pe care îl iubești. Poate să îți fie greu și atunci să ai aproape pe cineva care să te înțeleagă. Pot să te condamne o mie de suflete și să fie de partea ta omul drag și nimic altceva să nu mai conteze. Poți să te gândești într-o zi că ai trăit o viață de om și nu ai făcut-o în zadar. Ai iubit, iubești și vei iubi. Pentru că ai motive. Pentru că ești fericit.

Cei care aleargă după fericire nu o vor prinde niciodată. Pentru că de fiecare dată vor rata momentul când poți să o trăiești. Cei care vor căuta să fie iubiți și nu vor iubi, nu vor simți dragostea. Pentru că nu-și vor da seama cât de mult contează reciprocitatea în dragoste. Un sărut poate pune capăt unei neînțelegeri și cearta poate fi oprită cu o îmbrățișare. Cei care știu asta vor trăi în doi mai multe zile fericite decât triste. Iar pe cele triste le vor trece zâmbind și asumându-și greșelile. Restul vor mima o relație fericită.

În viață dacă vrei să ai mai mult, trebuie să oferi mai mult. Dacă vrei să fii iubit mai mult, trebuie să iubești mai mult. Dacă vrei să fii înțeles mai mult, trebuie să explici mai mult. Și mai sincer. Și după acest trebuie să nu fie o obligație, ci o stare. Cei care și-au dorit familii fericite au înțeles că o îmbrățișare și un sărut e mult prea puțin. Că trebuie să lupți pentru fericire, ca apoi să ai parte de căldura brațelor celuilalt. Pentru că într-o viață trăită în doi ai parte de orice. De bune și de rele. Fericiți o trăiesc doar cei care au o destinație comună, merg pe același drum și se gândesc unul la celălalt.

Cea mai bună destinație e destinația către iubire, cel mai bun drum e drumul spre fericire și cel mai frumos colț de lume e cel din brațele omului drag. Restul trece, se rezolvă, se înțelege.