Cea mai bună decizie pe care o poți lua e să lași în trecut ceea ce-ți rănește sufletul și inima

Vin zile când te simți că te sufoci, regretele îți bântuiesc mintea și nu-ți permit să dai viață altor dorințe și visuri, când amintirile îți inundă sufletul și ai vrea să le trăiești din nou. Sunt nopți în care îți aduc aminte de toți oamenii pe care i-ai iubit, iar din greșeala ta sau a lor v-ați despărțit pe drumuri diferite și ați devenit niște străini care nu au curajul să se privească în ochi, să-și vorbească.

Atunci când toate visurile care s-au rispit se vor transforma în lacrimi, iar speranțele în deznădejd, când pozele dintr-un album îți vor stârni emoții și vei dori să te retragi într-o carapace, într-o singurătate sumbră în care să-ți aline rănile care mai sîngerează, atunci și va sosi momentul să iei o decizie.

Vei înțelege că cea mai bună decizie pe care o poți lua e să lași în trecut ceea ce-ți rănește sufletul și inima. Și din acel moment timpul nu va mai sta pe loc. Nu te vor mai bântui melancolii și nu-ți vei mai dori să te întorci în trecut. Vei avea motive să-ți continui calea spre viitor. Va apărea și acel cineva care va da culoare și un alt sens vieții. Te va ajuta să treci peste frustrări și întrebări. Va fi unicul om din viața ta care va avea răbdarea să te înțeleagă și să te asculte. Și vei avea o mie și una de motive să-ți urmezi visurile. Vei fi sigură că începând de azi totul va fi altfel, fiindcă ai avut curajul să lași deoparte sentimentele vechi și ești gata de emoții noi.