Ce trebuie să țină minte fiecare semn zodiacal, atunci când la capătul tunelului nu mai vede lumină

Sunt lucruri de care trebuie să-ți amintești, atunci când totul ți se pare că e în culori gri:

Berbec

Când se pare că întreaga lume este împotriva ta, aminteşte-ţi că te-ai născut pentru a lupta. Planeta ta protectoare este Marte şi, prin urmare, chiar şi în momentele cele mai dificile, în inima ta trăieşte un suflet înflăcărat. Nu renunţa niciodată. Doar aprinde lanterna şi continuă să mergi.

Taur

Nu lăsa încăpăţânarea şi mândria să predomine asupra ta în timp ce întâmpini dificultăţi. Chiar şi cei mai puternici şi independenţi oameni au nevoie câteodată de ajutor, iar acest lucru este absolut normal. Ai un excelent sistem de susţinere, care doar aşteaptă momentul potrivit. Tot ce se trebuie să faci este să ceri ajutor. 

Gemeni

Crezi că două capete sunt mai bune decât unul singur, dar nu întotdeaun este așa. Când dai de greutăți, instinctiv vrei să te afli printre oameni și împreună să căutați soluția perfectă. Cu toate acestea, multe opinii diferite duc la răspunsuri contradictorii, așa că liniștește-ți mintea și ascultă ce spune inima. Cele mai importante răspunsuri la întrebările vieții sunt adesea în interiorul tău.

Rac

Crezi că zidurile pe care le ridici te vor proteja de furtună. Dar, de fapt, când apare un conflict în interiorul acestor ziduri, te simți prins în capcană. Dacă viața se transformă într-o luptă constantă, e timpul să încetezi să te mai învârți în cercuri, dar să explorezi lumea din jurul tău. Poți fi surprins, dar o expresie deschisă a nevoilor duce la o viață fericită.

Leu

Nu lăsa setea de faimă și avere să ascundă din vedere ceea ce este cu adevărat important în această viață, mai ales când treci printr-o perioadă dificilă. Chiar și cei mai curajoși au nevoie de calm și odihnă. Așa că, atunci când viața devine insuportabilă, ai răbdare. E nevoie de ceva timp pentru a se recupera. Asta te va ajuta și pe tine să îți recâștigi încrederea în prezent și în viitor. 

Fecioară

Deși îți pare că lumea din jurul tău se destramă, în realitate nu e așa. Ai petrecut prea mult timp, gândindu-te la orice lucru mărunt din viața ta, iar acum, cel mai mic disconfort îl crezi a fi sfârșitul lumii. Respiră adânc. Relaxează-te. Totul va fi bine.

Balanță

Uneori, cel mai bun mod de a face față depresiei este să ai grijă de tine. Poate că motivul pentru care te simți atât de nesigură este cauzat de obiceiul de a rezolva problemele celorlalți pentru a menține armonia. Fă-ți timp pentru propriile nevoi. Nu uita că nimeni nu s-a îmbătat de la o ceașcă goală.

Scorpion

E timpul să încetezi să îți suprimi emoțiile. Lasă-le să fie libere. Odată ce vei împărtăși emoțiile cu o persoană apropiată sau un psiholog, te vei simți mult mai bine. Și, cine știe, poate confidentul tău îți va spune cum să ieși din întuneric.

Săgetător

Dacă simți că pereții din jurul tău se strâng și se închid, este timpul să te eliberezi. Dacă crezi că ai pierdut orice speranță, petrece timpul în aer liber. Găsește răspunsurile corecte în inima ta. Trebuie doar să ai puțină răbdare, și vei găsi din nou bucurie în viața ta.

Capricorn

Deși tenacitatea ta este de admirat, uneori te face să te cufunzi în întuneric. Dacă te cuprinde disperarea, oprește-te și inspiră. Petrece timp cu prietenii și lumea va străluci din nou în culori vii.

Vărsător

Când începe o perioadă dificilă în viața ta, începe cu rezolvarea problemelor mici. Dacă preferi să privești în ansamblu, acest tip de gândire radicală te poate elibera. Concentrează-te pe ceea ce simți tu în interior și ceața din jurul tău se va risipi.

Pești

Când viața devine complicată, te simți complet neputincios. Acest lucru este total greșit. În loc să lași răul să te ducă în jos, încearcă o nouă abordare. Sapă mai adânc și găsește forța ta interioară. Ea e exact ceea ce trebuie ca să te ajute să supraviețuiești acestei perioade dificile.