Ce trebuie să lași în urmă în acest an, potrivit semnului zodiacal

Sunt lucruri de care, dacă te vei elibera în totalitate, vei începe să trăiești mai fericit. Ce trebuie să lase în urmă în acest an fiecare semn zodiacal: 

Berbec

Trebuie să spui adio mâniei şi resentimentelor împotriva oamenilor care ţi-au făcut rău. Să înţelegi că ei au plecat din viaţa ta pentru totdeauna.

Taur

Trebuie să renunţi la cinismul tău. Crede din nou în iubire şi lasă-te din nou prins în plasele fericirii.

Gemeni

Trebuie să te eliberezi de vinovăţie. Nu trebuie să te învinovăţeşti pentru greşelile pe care le-ai făcut cu mulţi ani în urmă şi care, acum, nu mai pot fi reparate.

Rac

Eliberează-te de dorinţa de a face mereu tuturor pe plac. Doar tu eşti responsabil pentru propria fericire, dar nu şi pentru a altora.

Leu

Dependenţa de reţelele sociale – iată lucrul pe care trebuie să-l arunci din viața ta. Pune telefonul deoparte şi încetează să te compari cu persoanele pe care nu le-ai văzut niciodată în viaţă. Nu orice imagine corespunde realităţii.

Fecioară

Trebuie să te eliberezi de dorinţa de a fi întotdeauna corect, în orice. Acceptă faptul că nu poţi şti totul.

Balanţă

Trebuie să scapi de îndoiala de sine. Încetează să te mai cerţi că eşti un critic prea dur şi adesea nedrept.

Scorpion

Eliberează-te de nemulţumiri. Va fi bine dacă vei lăsa trecutul în urmă, unde îi şi este locul.

Săgetător

Eliberează-te de temeri. Priveşte dincolo de zona ta de confort şi asumă-ţi mai multe, riscă mai mult. Doar este ceva specific naturii tale.

Capricorn

Trebuie să lași în urmă toate aşteptările tale. Nu mai crede că, pentru a fi fericit, trebuie să treci de o anumită etapă. Nu uita: viaţa este foarte scurtă. Trăieşte momentul.

Vărsător

Eliberează-te de prietenii toxici. Indiferent de câţi ani durează aşa zisa prietenie, dacă îţi dăunează, mai bine pleacă.

Peşti

Scapă de anxietăţile cu privire la viitor. Concentrează-te pe ceea ce se întâmplă în viaţa ta azi, decât să prezici ce va fi dincolo de orizont. Nimeni nu o poate face.

Sursa :