Ce trebuie să înțeleagă o femeie: confesiunile unui bărbat

„O fată trebuie să realizeze că: nouă, băieților, nu ne pasă dacă vorbești cu alți tipi. Nu ne pasă dacă prietenești cu alți băieți. Dar, atunci când stai lângă noi și un tip intră în încăpere, iar tu îi sari în brațe și îl abordezi fără ca măcar să îl prezinți, ne pierdem mințile. Nu ajută deloc dacă stai și vorbești cu el timp de 10 minute, fără a realiza că încă suntem aici.

Nu ne pasă dacă te sună un băiat, dacă îți trimite mesaje, dar dacă se întâmplă la 2 dimineața, apar niște dubii. Nimic nu este atât de important la 2 dimineața, încât nu poate aștepta până maine.

Un alt lucru. Când îți spunem că ești drăguță/ frumoasă/ superbă, chiar asta credem. Nu spune că nu avem dreptate. Vom înceta să te convingem. Cel mai atrăgător lucru la o fată este încrederea.

Nu fi supărată când îți deschidem ușa. Profită de starea în care suntem. Lasă-ne să achităm pentru tine. Nu te simți incomod. Ne place să o facem. Zâmbește și spune „mulțumesc”. Sărută-ne când nu se uită nimeni. Dar dacă ne vei săruta când știi că cineva ne privește, vom rămâne impresionați. Nu trebuie să te îmbraci pentru noi. Dacă ieși cu noi la prima întâlnire, nu trebuie să îți pui cea mai scurtă rochie sau cel mai sofisticat machiaj. Te apreciem pentru ceea ce ești. Sincer, cred că o fată arată mai frumos în pijamale sau un tricou și pantaloni scurți, decât toată sofisticată. Nu lua tot ce spunem în serios. Sarcasmul este un lucru frumos. Apreciază-i frumusețea. Nu te enerva ușor. Încetează să mai folosești revistele/mass-media pe post de Biblie.

Nu ne povesti cât de departe suntem de artiștii cunoscuți. E plictisitor și nu ne pasă. Ai prietene pentru asta.  Aș fi extrem de uimit dacă o fată m-ar saluta cu „Hei, frumosule!”, în loc de „Hei puișor/ iepuraș” sau orice alt cuvânt care îți trece prin cap. Nici nu spun că îmi place.

Nu pot să nu subliniez acest fapt: dacă nu ești prețuită cum trebuie de un bărbat, nu aștepta ca el să se schimbe! Lasă-l și caută pe cineva care te va respecta după cum meriți. Cineva care te va face să zâmbești când te vei simți la pământ. Cineva căruia îi va păsa de tine când vei face greșeli. Cineva care te va iubi, indiferent de cât de rău îl vei face uneori să se simtă. Cineva care se va opri din ce face, te va privi în ochi și îți va spune „Te iubesc”. Oferă șansa acelui băiat. Orice băiat care nu este un dobitoc va fi de-acord cu ce spun și sper ca fetele care citesc acest articol să se gândească pe cine au lângă ele.

Viața este prea scurtă să te plângi de orice îți apare în cale. Oprește-te și simte mirosul trandafirilor, pentru că ai putea rata o altă șansă. Oferă-ți șanse în viață. Dacă nu merge, mereu rămân o groază de trandafiri pentru a fi mirosiți.”

Articol original pe: sheversushe.blogspot