Ce trebuie să faci, dacă marea iubire care a plecat s-a întors

Uneori întâlnești pe cineva și crezi că este omul potrivit. Apoi se întâmplă să vă despărțiți. Indiferent unde te-a dus viața și indiferent de câte ori ți s-a spus să îl uiți, nu poți. 

Uneori, în ciuda tuturor, relația ta devine mai puternică.

Se transformă în ceva la care nici nu te așteptai. În loc de relații superficiale, devine un puternic sentiment care începe să te sperie cu adevărat. Îți este frică. Lui la fel. Dar continuați să fiți împreună, făcându-vă să înțelegeți că sunteți sortiți unul pentru altul. 

Uneori, întâlnești pe cineva și simți că este omul tău. Pur și simplu simți. Nu ai nici un motiv de ce acest om ar trebui să existe în viața ta, tu pur și simplu, în adâncul sufletului tău, ești ferm convinsă că anume el este cel potrivit.

Uneori, tu faci tot posibilul să îl îndepărtezi de tine. Însă el oricum se întoarce. Îți spune doar ceea ce tu vrei să auzi.

Uneori, tu decizi să îi mai dai o șansă. Lui. Și ție. Buzele voastre se ating și corpurile voastre se unesc. Simți că parcă nimic nu s-a schimbat. Și totuși s-a schimbat totul.

Uneori, mai există o scânteie.

O simți când te întâlnești cu el din nou. Când îți zâmbește și tu îți amintești tot ce te-a făcut să simți. Poate au trecut luni sau ani de atunci, dar mai există o scânteie.

Uneori, el se întoarce. Îți trimite un mesaj. Apoi o întâlnire la cafea. Apoi își recunoaște greșeala. Dar e căsătorit.

Uneori, vă certați. Foarte tare. Din această cauză nu vă puteți exprima corect emoțiile. Ți-e teamă că nu veți putea fi împreună. Dar poate nici nu e cazul? 

Uneori, întâlnești pe cineva care te înțelege. Și chiar se întâmplă să te înfurii că cineva te cunoaște atât de bine. El știe totul, până în cele mai mici detalii. 

Uneori, el te dezamăgește. Ca și cum nimeni altcineva nu ar putea să o facă. Îți spune un lucru, dar face cu totul altceva. Și nu poți fugi de el, pentru că legătura dintre voi e mult mai puternică. 

Uneori, această persoană te face să râzi.

Mult. Fericirea îți umblă prin corp și nu vrei ca acest lucru să se oprească. Este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat și nu vrei să fii cu nimeni altcineva.

Alegerea îți aparține. Trebuie doar, în mod conștient, să te întrebi dacă are rost. Și dacă răspunsul este „da”, nimic nu vă va mai opri să vă trăiți iubirea.

Sursa :