Ce trebuie să faci cu adevărat, dacă el nu-ți răspunde la mesaje

Dacă un bărbat nu răspunde la mesajul unei femei, nu trebuie învinuit pentru acest lucru. De ce oare un bărbat își permite să nu răspundă la mesajele unei femei? Un motiv întemeiat ar putea fi că este foarte ocupat. Posibil în acea zi a avut foarte multe lucruri de făcut.

Un alt motiv ar putea fi atașamentul tău excesiv, de parcă ai avea nevoie de prezența lui în fiecare minut. Din păcate, acest comportament din partea unei femei doar îndepărtează un bărbat. Majoritatea bărbaților reacționează negativ la o nevoie atât de urgentă de comunicare.

Un alt motiv când un bărbat nu-ți răspunde la mesaje ar putea fi legat de cel mai banal lucru: nu te place suficient de mult. Pur și simplu nu te place. Sau poate în acel moment el este cu altcineva alături. Sau poate și-a uitat telefonul acasă sau la birou. Precum vezi, motive pot fi foarte multe.

Dacă iubitul tău nu îți răspunde la mesaje, nu îl învinui pentru asta. Multe femei fac acest lucru, pentru că vor să-și facă partenerul să se simtă prost, de parcă această atitudine va schimba ceva. Dar oare funcționează aceste lucruri?

Sau pentru cât timp? Nici unui bărbat nu îi va plăcea și nu va accepta ca rușinea să o amestece cu reproșurile. Dar unele femei continuă să-și supună partenerii la tot felul de teste similare. Nu trebuie să fii psiholog ca să înțelegi că reproșurile doar îl vor îndepărta pe el din viața ta

Nu veți mai putea crea împreună o relație frumoasă și sinceră. Dacă dai vina pe iubitul tău și îl vei face să se simtă vinovat, el chiar va putea începe să-ți ascundă lucruri, să ascundă anumite detalii din viața sa.

Nu îți dorești să se întâmple asta

Un alt lucru pe care nu trebuie să îl faci bărbatului care nu ți-a răspuns la mesaje este să-l tratezi într-un fel înjositor. Nu trebuie să îl tratezi așa doar pentru că nu a găsit timp să comunice cu tine la un moment dat.

A arăta agresivitate este un lucru rău și urât, iar asta nicidecum nu va ajuta relația voastră. În acest fel, nu doar vei risca să înrăutățești comunicarea dintre voi, ci chiar și să vă despărțiți. Dar toate acestea vor putea fi evitate dacă vei urma câteva reguli simple:

Concentrează-te pe altceva. Găsește alte lucruri utile la care să te concentrezi și să nu faci o tragedie din faptul că nu ți-a răspuns. Găsește un nou hobby. Acest lucru poate fi un mod excelent de a petrece timpul, mai ales dacă nu poți aștepta până iubitul tău îți răspunde.

Petrece timpul cu prietenii. Dacă ai prieteni adevărați, este timpul să mergi cu ei la film, la cafenea, la plimbare. De ce să nu te bucuri de compania lor cât timp nu ești cu iubitul tău?

Mulțumește-i când îți răspunde. Dacă el îți răspunde la mesaj, arată-i recunoștință. Acest lucru funcționează excelent într-o relație. În majoritatea cazurilor, când un tip se îndepărtează pentru ceva vreme, femeie începe să-l învinovățească pentru tot, dar nu-și dă seama că face mai rău.

Trebuie să faci contrariul: nu trebuie să-ți fie rușine să spui cuvinte frumoase, să-i arăți că te bucuri că ți-a scris. Trebuie să-i arăți că comunicarea cu el este plină de tandrețe, înțelegere și dragoste.