Ce trebuie neapărat să facă fiecare semn zodiacal în această ultimă lună de vară

Până la sfârșitul verii a mai rămas o lună, timp în care am putea să facem tot ceea ce nu am reușit în celelalte două. Iată ce trebuie să facă fiecare semn zodiacal în această ultimă lună de vară, pentru a fi mai fericit:

1. Berbec

Transformă vara într-o perioadă de confort și relaxare, prin meditație și introspecție. Petrece weekend-urile în natură sau vizitează un festival de yoga. Cu siguranță nu îți va părea rău de alegerile făcute.

2. Taur

Sarcina ta este să stabilești o comuniune cu natura. Până la urmă poți să îți creezi propria oază în curtea din spate și să gătești în aer liber. Serile de vară petrecute afară sunt cele mai frumoase pentru zodia ta.

3. Gemeni

Fă o pauză și în loc să cheltui bani pe hoteluri și bilete de avion, planifică-ți odihna în cadrul propriului oraș. Descoperă noi locuri și evenimentele care sunt organizate aproape de tine. Te poate surprinde de cât de mult nu ai observat în propriul oraș.

4. Rac

Dă frâu liber imaginației și decorează-ți propriul studio de artă. Învață să pictezi sau să sculptezi, asimilând treptat fiecare subtilitate a domeniului. Alege să studiezi ceva ce te va face fericit.

5. Leu

Fii pregătit pentru a deveni mai cult în această vară și informează-te despre toate programele de teatru. De asemenea, există baletul și opera. Nici nu este nevoie să mergi până în New York pentru a viziona niște spectacole extraordinare, le poți descoperi în propriul oraș.

6. Fecioară

Pentru că ești un introvert, fă o listă cu cărțile pe care ți-ar plăcea să le citești în această vară. În fiecare seară vei putea să te delectezi cu o carte și să te lași răsfățat de aerul cald. Cel mai frumos lucru la o carte este că ea poate să te însoțească în orice călătorie. O poți lua și pe plajă.

7. Balanță

Invită-ți toți prietenii și organizează o petrecere în curte. Neapărat gândește-te la jocuri și concursuri interactive. În acest mod te vei bucura cu adevărat de timpul liber.

8. Scorpion

Ia cei mai buni prieteni și pleacă într-o croazieră. Astfel vei avea ocazia să îți dedici timpul celor mai dragi persoane. Nu rata nicio ocazie să explorezi lumea.

9. Săgetător

Folosește-ți dorința de cercetare și curiozitatea și vizitează o nouă țară. Oportunități întotdeauna există, de aceea să nu îți fie frică să decizi spontan să mergi într-o vacanță.

10. Capricorn

Pentru zodia ta este extrem de importantă familia, de aceea nu ezita să petreci timpul cu cei apropiați. Planifică activități care vă vor scoate din casă și vă vor uni mai mult. Nu o să îți pară rău.

11. Vărsător

Folosește timpul vacanței pentru a face ceva util. De exemplu, poți să te înscrii într-o organizație de voluntariat, să ajuți animalele sau să inițiezi individual niște proiecte caritabile. Adu bine în lume.

12. Pești

Fă exclusiv ceea ce te face fericit. Începe să scrii muzică sau poezie, informează-te despre lucruri noi. Ai șansa să îți descoperi noi talente.

Sursa :