fb

Spune-mi ce tip de femeie ești: femeie-soare sau gaură neagră și-ți voi spune ce fel de relație ai

– Soțul meu lucrează foarte mult. Uneori câte 12 ore pe zi. Uneori vin la el, ca să-i fiu alături. Dar nu vreau să-l deranjez.
– De ce crezi că-l deranjezi?
– Păi… atunci când sunt alături, el nu poate fi concentrat, trebuie să-mi acorde mie atenție.
– De ce?
– Dacă am venit, trebuie să fie aproape, să aibă grijă de mine.
– Dar tu vrei ca el să aibă grijă de tine sau nu?
– Vreau.
– În același timp nu vrei să simți că-l încurci.
– Da.
– Uite, ai două dorințe contradictorii. Vrei să fii alături de el atunci când este ocupat, dar în același timp nu vrei să te mustre conștiința că-ți acordă timp.
– Cam așa este.
– Cred că pot să te ajut să combini aceste două dorințe.

În acest dialog cu prietena mea am construit un puzzle, din care am înțeles ceva. Femeile deseori se plâng că nu le ajunge atenția bărbaților. Atunci ele aleg strategia de atragere a bărbatului prin orice mijloace – uneori cu ajutorul mângâierilor, uneori prin certuri. Altele își inhibă dorințele. Și toate se simt incomod și sunt nefericite.

Iată un model care te va ajuta să primești suficientă atenția din partea omului iubit și în același timp să nu te simți dependentă de atenția lui.

Femeia trebuie să fie într-o stare ca atunci când va intra în cameră, tuturor să le fie bine. Este una din atributele ei principale.

Posibil știi asemenea femei, alături de care te simți bine și în liniște. Ele pot fi gălăgioase sau tăcute, dar odată ce ajungi în câmpul lor energetic totul devine simplu, ușor.

Și sunt femei care deranjează pe cei din jur. Ele fură din atenție, fără a oferi nimic în schimb. Pe aceste femeie eu le numesc „găuri negre”. O gaură neagră sustrage tot ce este mai intersant, fără a se gândi că totul e reciproc. Comunicând cu o femeie-soare, suntem uimiți. Alături de o „gaură neagră” bateriile noastre sunt descărcate imediat.

Fiecare dintre noi poate fi femeie-soare, dar și gaură neagră. 

Adu-ți aminte când ultima dată oamenii au fost atrași de tine. Cel mai probabil atunci erai într-o formă fizică și emoțională perfectă. Și adu-ți aminte, când oamenii te-au evitat? Cel mai probabil atunci când așteptai ceva de la ei, fără a încerca să oferi nimic.

Perioada mea de „gaură neagră” s-a întâmplat atunci când nu aveam puteri și nu aveam încredere în mine. Mă simțeam dependentă de bărbați, de atenția lor. Dar atunci când am început să ofer căldură, ama atras gânduri senine și oameni deschiși. Acum ofer căldura sufletească – prin privire și zâmbet. Este incredibil, dar cu cât mai multă energie ofer, cu atât mai multă primesc înapoi.

Ce te ajută să fii femeie-soare?

În primul rând, capacitatea noastră de a ne umple cu energie. Ca să devii soare, trebuie să treci aceste cinci etape. 

1. Să ai nu doar scopuri în viață, dar și o misiune. Scop – este ceea ce vrei pentru tine. Misiune – este ceea ce vrei să oferi altora.

2. Să duci un mod sănătos de viață.

3. Să ai convingeri de bază.

4. Să fii plină de resurse emoționale.

5. Să ai bunătate.

– Iată ce ți-aș răspunde, prietena mea. Dacă vrei să fii alături de partener și în același timp să nu te simți incomod, vino ca să oferi, nu ca să iei ceva de la el. Doar vino și strălucește alături. Fii gata să asculți, să susții, să inspiri atunci când va fi nevoie. Atunci toți cei din jur vor fi fericiți de prezența ta.

Source :

5sfer.com