Ce semnificație are semnul tău zodiacal egiptean și ce dezvăluie acesta despre viața ta

Egiptenii au 12 semne zodiacale. Ei consideră că acestea sunt în stare să dezvăluie foarte mult despre o persoană. Fiecare zodie este un simbol al unui zeu egiptean.

1. Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Aceasta este prima zodie din sistemul zodiacal egiptean, care semnifică începutul. Persoanele cu această zodie sunt poziționate împotriva conflictelor, pledează pentru menținerea păcii. Sunt niște visători, plutesc mereu cu capul în nori.

2. Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Această zodie are puternic dezvoltată calitatea de conducător. Persoanele cu acest semn zodiacal sunt întotdeauna motivate și au calități distinse în a forma și conduce un grup. Ele sunt foarte sigure pe poziția pe care o dețin.

3. Maut (22-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Acesta este simbolul maternității. Toți oamenii născuți în această perioadă sunt perfecți pentru a deveni părinți. Ei echilibrează idealismul cu pragmatismul. Sunt cei mai competenți în sfera educațională.

4. Geb (12-29 februarie, 20-31 august)

Aceste peroane sunt foarte sensibile. Sunt foarte mărinimoase și empatice și simt nevoia de a avea grijă de persoanele din jur și de mediul înconjurător. Ei simt durerea lumii și nu pot suporta să știe că Pământul ”suferă”.

5. Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie)

Cei născuți sub semnul lui Osiris au două particularități de bază: sunt puternici, dar și vulnerabili în același timp. Când au un vis, ei se dedică complet acestuia.

6. Isida (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Aceste persoane sunt destul de directe, dar sunt împotriva conflictelor. Ele consideră că o ceartă duce, în mod inutil, la o altă ceartă.

7. Thot ( 19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Persoanele cu acest semn zodiacal au abilitatea de a soluționa eficient orice problemă. Thot este zeul înțelepciunii, de acea aceste persoane au o memorie excelentă și niciodată nu uită persoanele care le-au făcut fapte bune. Ei știu să fie recunoscători.

8. Horus (20 aprilie-7 mai, 12-19 august)

Horus este cel mai curajos zeu. Persoanelor cu această zodie le place să riște, dar în același timp îi atrage sentimentul de siguranță. Sunt optimiști și văd viața în culori aprinse.

9. Anubis (8-27 mai, 29 iunie- 13 iulie)

Această zodie preferă singurătatea. Sunt introvertiții care se delectează cu o atmosferă liniștită și calmă. Experimentează intens orice emoție, până la paroxism.

10. Seth (28 mai-18 iunie, 23 septembrie-2 octombrie)

Aceste persoane sunt niște perfecționiști. Ele nu suportă constanța, ci preferă schimbarea. Nu pot sta mult timp în același loc, viața lor constă din mișcare.

11. Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Tot ce își doresc aceste persoane de la viață este un echilibru, organizare și liniște. Sunt extrem de intuitive și simt o legătură cu Universul la nivel metafizic.

12. Sekhmet (29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie)

Aceste persoane au un simț al dreptății foarte dezvoltat, de aceea sunt niște judecători de înalt profesionism.

Sursa :