Ce se întâmplă dacă nu ți-ai învățat lecția din relația trecută: avertisment pentru toate femeile

Iată un moment foarte important pentru toate femeile în construirea unei noi relații după o despărțire dureroasă.

După despărțirea de un bărbat, mai devreme sau mai târziu, în viața noastră apar alții, iar aici sunt multe aspecte de care trebuie să ținem cont.

În primul rând, dacă nu ți-ai învățat lecția din relația trecută, dacă nu ai învățat ceea ce trebuia să înveți, nu ai selectat calitățile necesare, atunci următorul partener, mai devreme sau mai târziu, va începe să repete scenariul comportamental al fostului.

Apoi, un moment important, dacă ai încercat să depășești acel scenariu, să lucrezi asupra calităților tale, atunci următorul bărbat va veni ca un test în viața ta, ca o verificare înainte de relața adevărată. El îți va testa noile tale deprinderi. Multe femei se plâng că de multe ori în viața lor apar doar nemernici. Însă e greșit să spunem că în jur sunt doar nemernici, pur și simplu în acel moment femeia trece un examen al relației.

De exemplu: o femeie era cu un bărbat care o umilea și se folosea de ea. Într-o zi femeia decide să plece. După un timp, întâlnește un alt bărbat. S-ar părea că e dragoste între ei, până când acesta nu îi spune: „Scumpo, nu-mi ajung bani pentru două roți la mașină. Pune-mi te rog pe card niște bani…”

Este primul semnal de alarmă!

Universul îți spune: „Hai, draga mea. Demonstrează ai învățat să refuzi rezolvarea problemelor în locul bărbatului. Te-am învățat atât de mult în relația trecută. Acum îți va reuși, iar tu îi vei spune: „Scuză-mă, dragul meu, dar nu pot să-ți dau bani. Am și eu cheltuieli.”

Dacă femeia va refuza să ajute în așa mod bărbatul, să-l dădăcească, ea va mai trece prin câteva teste, după care va ajunge la un alt nivel. Acel bărbat fie pleacă, lăsând loc unuia mai bun, fie se schimbă și devine unul de încredere. Dacă femeia nu trece testul și oferă acei bani, totul trece într-un cerc vicios.

După o despărțire dureroasă întotdeauna trecem un test, țineți minte asta.

Să presupunem că femeia a lucrat asupra propriei energii, a creat situații pentru atragerea unui bărbat corect și bun. Și atunci începe etapa relațiilor. Primul bărbat va fi unul care nu o va aprecia cu adevărat. De ce? În așa mod universul îi verifică calitatea autoaprecierii și pregătirea pentru o relație adevărată. Dacă este gata, atunci âi va spune acelui bărbat: „Scuză-mă, dar nu avem nimic în comun”. Apoi vor mai fi câteva teste, care doar vor verifica poziția inițială. Ultimul test va fi cel mai greu. Femeia va întâlni un bărbat corect, bun, responsabil dar… căsătorit. E o capcană căreia multe femei îi cad în plasă. Dacă totuși trece și de acest moment, în calea femeii va fi bărbatul potrivit.

Regula e simplă: cu cât mai multe cerințe are o femeie, cu atât mai mai multe teste vor apărea în fața ei. Testele sunt binevenite, ele arată nivelul de înțelepciune și autoapreciere al femeii. Din păcate, multe femei se învinovățesc prea mult după prima despărțire, consumându-și energia și pierzând timp prețios.

De aia fiți atente față de relațiile noi, analizați lucrurile care se întâmplă și fiți gata să reacționați corespunzător.

Nu vă aruncați în relațiile de ocazie, fiți conștiente și înțelegeți care este nivelul vostru. Până la urmă, în viața voastră va apărea anume omul pe care-l așteptați. 

Sursa :