Ce se întâmplă atunci când răneşti o femeie puternică…

Atunci când răneşti o femeie puternică, îi frângi inima.

Ea e obişnuită să-şi controleze emoţiile, să fie stăpână pe sine. Ea e în stare să înfrunte orice obstacol al vieţii. Dar când îi frângi inima, ea are nevoie de mult timp pentru a-și reveni. În astfel de momente ea devine vulnerabilă, se pierde în tristeţe şi melancolie.

Atunci când răneşti o femeie puternică, ea îşi analizează priorităţile. O provoci să se gândeasă cum a reușit să-i permită unei persoane ca tine să-i invadeze viaţa. O faci să vadă clar perspectivele relaţiilor cu oameni ca tine. În aşa mod, ea învaţă să se aprecieze pe sine şi pe oamenii fideli de alături.

Atunci când răneşti o femeie puternică, îi vezi adevărata ei putere. Vei observa că ea va pleca fără a se certa, fără strigăte şi emoţii aprinse. Ea va pleca cu mult respect faţă de sine. Iar privind-o, te vei întreba: de ce ii permiţi să plece? De ce nu eşti în stare să o ţii aproape? Oare o meriţi?

Atunci când răneşti o femeie puternică, o pierzi pentru totdeauna. Vei fi şters din lista ei de prieteni. Numele tău nu va mai exista în agenda ei telefonică. Vei face parte doar din trecut. Vei rămâne în zilele ce au fost cândva, şi nu vei mai prezenta importanţă în zilele ce vor veni.

Atunci când răneşti o femeie puternică, îi provoci durere doar pentru o perioadă. Ea nu-şi va petrece, ulterior, toată viaţa gândindu-se la tine. Peste o perioadă, va zâmbi ironic amintindu-şi de relaţia voastră.

Ea nu va regreta această relaţie, pentru că va întelege că a marcat-o, că a făcut-o un om mai bun decât era. Pentru ea nu va mai conta această legătură dintre voi, ci modul în care a afectat-o, felul în care a ajutat-o să se dezvolte.

Atunci când răneşti o femeie puternică, o ajuţi să devină și mai puternică.

Astfel, îi permiţi să înainteze, să decidă singură ce vrea de la o relaţie. Îi oferi posibilitatea să analizeze toate variantele. Să găsească ceea ce i s potriveşte, şi mai cu seamă, să se regăsească pe sine.

Atunci când răneşti o femeie puternică, îţi provoci ţie durere. Refuzi posibilitatea de a-ţi petrece viaţa alături de cea care te va trata cu respect, care te va motiva să te ridici când vei cădea, care va depune efort pentru a crea o relaţie prosperă.

Astfel, pierzi un partener fidel şi unic, o fată cu un suflet scump lângă care îţi poţi găsi alinarea.