Ce se întâmplă atunci când o femeie simte că nu este apreciată cu adevărat

Din moment ce o femeie nu este apreciată la justa sa valoare, va începe să observe totul din jurul său. Își va aminti de câte ori a fost nevoită să ajute ea și de câte ori a fost lăsată fără sprijin.

Iar acest lucru va aduce doar resentimente în relația pe care o are. Va dori mai multă atenție de la persoana dragă și de la alte persoane. Va protesta împotriva faptului că este prea puțin apreciată.

Dacă nu se va simți apreciată, o femeie va înțelege că ceva lipsește, ceva este trecut cu vederea. Va crede că oamenii comunică cu ea din milă sau din motive egoiste.

Dacă nu se va simți apreciată, va investi mai puțin în relația sa și nu va mai avea plăcerea să surprindă persoana dragă cu ceva plăcut. Va crede că nu mai contează, pentru că cel drag o ignoră.

Când va simți că nu este apreciată, se va întreba dacă el mai are nevoie de prezența ei. Se va gândi dacă el își va face griji în momentul când ea va pleca.

Dacă nu se va mai simți apreciată, o femeie va începe să se îndoiască de partenerul său. Va crede că nu este cea mai bună opțiune pentru el, că el vrea o persoană mai simpatică.

Dacă nu se va mai simți apreciată, nu se va mai simți nici iubită.

De parcă ar fi devenit invizibilă. Va cere mai multă atenție, mai multă tandrețe de la persoana iubită. Dacă nimic nu se va schimba, va crede că nimănui nu îi mai pasă de ea.

Dacă nu se va mai simți apreciată, o femeie va începe să se gândească la despărțire. În capul ei se vor învârti zeci de scenarii de plecare.

Dacă nu se va simți apreciată, o femeie se va gândi că ea nu merită asemenea atitudine față de ea, că merită ceva mai bun.

O femeie trebuie să simtă că bărbatului de alături îi pasă de ea, că o respectă, o apreciază și o iubește cu adevărat. Că apreciază frumusețea ei și toate acele lucruri mici de zi cu zi pe care ea le face pentru el.