Ce se întâmplă atunci când încetezi să mai fii o fetiță slabă și devii o femeie puternică

În acel moment vei înțelege cât de mare e diferența…

1. Începi să admiri alte femei, nu să le înjosești

Nu e nimic demn în a înjosi o altă femeie și a vorbi de rău despre ea. Aceasta doar va aduce o energie negativă în viața ta. E mult mai potrivit să lauzi, să admiri, să te bucuri de succesul cuiva.

2. Îți ridici standartele

Chiar și atunci când te gândești că ceri prea mult de la tine, nu-ți fie teamp să crești așteptările.
Trebuie să te provoci, să te forțezi să fii mai bună decât cum erai în relațiile trecute. Doar așa vei putea crește. Cât privește alți oameni: nu-ți fie teamă să pleci de lângă cei care te dezamăgesc, care te doboară.

3. Vei avea oameni potriviți în jur

Tu – ești suma a cinci oameni cu care interacționezi cel mai des și cu care petreci cel mai mult timp. De aia alege în mod înțelept. Nu te gândi că trebuie să comunici în mod obligatoriu cu cei pe care-i cunoști de mult timp.
Este firesc să schimbi relația cu un om, în dependență de comportamentul acestuia. Fii alături de oameni care te inspiră.

4. Nu te vei mai teme de propria părere

Este important să înveți să-ți folosești mintea și poziția. Trebuie să știi să-ți aperi convingerile, pentru că nu ai garanția că asta o va face altcineva.

5. Vei învăța să te iubești în relație

Vei înțelege un lucru important: nu trebuie neapărat să fii într-o relație, pentru a te simți fericită și împlinită.
Petrece atât timp în singurătate, cât ai nevoie. Atunci când te vei iubi cu adevărat, alți oameni te vor iubi la fel de mult.

6. Vei fi responsabilă de viața ta

Atunci când vei înțelege că îți controlezi viața, vei fi liberă. Îndiferent ce a fost în trecut, ai depășit acele momente. Știi că a venit timpul să lași și să mergi mai departe.

7. Vei face ceea ce este corect, chiar dacă e greu

Marea parte din lucrurile importante ni se oferă din greu, dar e important să lupți pentru ele. Chiar și atunci când îți tremură genunchii și vocea. Ai șansa: să alegi calea ușoară și să uiți de tine sau să faci ceea ce este corect și să fii fericită.

8. Vei fi pe primul loc în viața ta

Nu-ți va mai fi rușine de ceea ce reprezinți. Dorințele și necsitățile tale sunt cele mai importante. Îți vei alinta corpul și sufletul.

9. Vei fi sinceră cu emoțiile tale

Nu va mai trebui să-ți ceri iertare pentru ele. Sunt unice pentru tine, ele te fac așa cum ești. Viața este prea scurtă pentru a-ți fi teamă.

10. Vei crede în tine

Elimină vocile din capul tău care încearcă să te oprească. Ține minte că nimic nu realizezi, dacă nu crezi în tine cu adevărat.

Sursa :