fb

Ce să faci de Sfântul Valentin când ești sărac, dar îndrăgostit. Șase moduri de a face această zi specială fară a falimenta

Iubirea este unul dintre cele mai frumoase, dar și cele mai dureroase sentimente pe care le-ai simțit vreodată.

Deși ar trebui să sărbătorim iubirea în toată splendoarea ei pe tot parcursul anului, 14 februarie cere mult mai multă atenție. Ziua Îndrăgostiților este, de asemenea, și una din cele mai îngrijorătoare zile pentru mulți dintre noi, fiindcă nu știm niciodată când este prea mult sau când nu este suficient.

Ai putea să-ți deschizi aripile și să încerci ceva diferit anul acesta. Nu dispui de un buget foarte mare pentru această zi? E în regulă. Pentru asta suntem noi să te ajutăm.

Iată câteva moduri de a face această zi specială fară a falimenta:

  1. Fă o lucrare handmade

Este o plăcere să vezi rezultatul muncii tale și efortul depus doar ca partenerul tău să fie fericit. Poți căuta o mulțime de idei pe internet, iar cea care este mai aproape de sufletul tău, alege-o pentru jumătatea ta.

  1. Fii sentimental

Darurile pot fi uneori o alegere grea pentru Sf. Valentin. Nu medita prea mult asupra acestui lucru. Caută un dar care ar avea valoare sentimentală pentru fiecare dintre voi.

Ai putea cumpăra filmul pe care l-ați văzut prima dată împreună, lua niște popcorn, bomboane și petrece toată noaptea împreună.

Ai putea opta pentru bilete la un spectacol oferit de un artist pe care l-ați descoperit ambii. Astfel, vei demonstra că ești atent și îți amintești de momentele care sunt importante în relația voastră.

  1. Consultă site-urile de reduceri

Pentru cei care vor să facă ceva distractiv și diferit, dar au un buget restrâns, site-urile de reduceri sunt un instrument foarte bun. Există o mulțime de oferte cu care ai putea să-ți surprinzi jumătatea: masaj, cină romantică, patinaj, excursii și o listă lungă de alte posibilități pe care le poți găsi aici.

Dacă desconsideri ideea, pierzi foarte multe.

  1. Scrie

Oameni subestimează puterea unei scrisori de dragoste. Sună învechit, dar este o practică pe care trebuie să o reînviem. Subestimăm cât de mult ar însemna reprezentarea reală a sentimentelor pentru partenerii noștri.

Poate genera sentimente profunde și demonstra cât de mult îți pasă.

  1. Pregătește cina

În loc să lupți cu mulțimile de oameni din restaurante, optează pentru intimitatea casei tale și o cină pregătită chiar de tine.

Alege ceva pe placul amândurora sau impresionează-ți iubitul/iubita cu propriile abilitățile culinare.

Ar putea fi o cină pregătită de tine sau ați putea găti ambii. În plus, prețul este mult mai redus decât cina într-un restaurant.

  1. Fii prezent

În această zi este important să te desprinzi de ceilalți și să fii prezent/ă pentru iubirea ta. Este o zi în care sărbătoriți dragostea pe care o împărtășiți, iar celălalt trebuie să înțeleagă cât de important este pentru tine.

Iată un mod simplu de a-i spune celuilalt că te poți deconecta de realitate doar pentru a te bucura de prezența sa.

Și ghici ce? Nu costă nimic.

Deci, uită de telefon de Ziua Îndrăgostiților.

Desigur, nimic nu te oprește să cumperi baloane, carduri, ciocolate, bilete la concert sau să pregătești cina romantică.

Dar nu uitați că ziua este doar pentru voi doi, pentru iubirea voastră și pentru viața pe care o petreceți împreună.

Advertisement

Nu contează dacă relația voastră este la început sau dacă are ani de zile în spate, cel mai important este să îi reamintești celui de lângă tine cât de mult îl iubești.

Foto: wisgoon.com

A apărut în original pe: elitedaily.com